Haberler

    Galatasaray Arsenal Maçı Hangi Kanalda? Galatasaray Arsenal Maçı Ne Zaman? Yayıncı Kuruluş Hangisi?

    Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son maçında yarın sahasında İngiltere'nin Arsenal takımıyla karşılaşacak.

    Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son maçında yarın sahasında İngiltere'nin Arsenal takımıyla karşılaşacak. Galatasaray Arsenal maçı hangi kanalda? Galatasaray Arsenal maçı ne zaman? yayıncı kuruluş hangisi? Star Tv Galatasaray Arsenal maçı hangi kanalda? Galatasaray Arsenal maçı ne zaman? yayıncı kuruluş hangisi? Star Tv

    Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak müsabakayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem David Fernandez Borbalan yönetecek. Borbalan'ın yardımcılıklarını, Raul Cabanero Martinez ve Jose Miranda yapacak. "Devler Ligi"nde grupta yaptığı 5 maçta sadece 1 beraberlik alabilen ve 4 karşılaşmada mağlup olan, grubun son sırasında kalan sarı-kırmızılıların Arsenal maçı öncesinde hiçbir iddiası bulunmuyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title