Haberler

G.Saray'ın Emre Kılınç transferinde D'avila'ya 1 milyon 50 bin euro menajerlik komisyonu ödediği iddia edildi

Güncelleme:

Ryan Donk'un imzaladığı yeni sözleşmede menajerinin aldığı komisyon geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Galatasaray'da bir kriz de Emre Kılınç transferinde yaşandı. Menajer William D'avila'nın Emre Kılınç transferinde Galatasaray'dan 1 milyon 50 bin euro komisyon aldığı iddia edildi.

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yıllık ücretinde indirim yaparak yeni sözleşme imzalayan Ryan Donk'un menajerine, Hollandalı oyuncunun maaşının yüzde 97'si kadar menajerlik komisyonu verildiği iddia edilmiş ancak sarı-kırmızılı kulüp bu iddiaları yalanlamıştı.

Yaşanan bu olayın ardından Galatasaray'da bir menajer krizi daha patlak verdi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Tahir Kum, Demir Grup Sivasspor'dan Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olan Emre Kılınç'ın menajeri William D'Avila'nın bu transfer karşılığında 1 milyon 50 bin euro (9.2 milyon TL) komisyon aldığını belirtti.

İşte Tahim Kum'un köşe yazısı;

Bu meslekte; ya habere gidersiniz, ya da haber sizin ayağınıza gelir. Ama haberin sizin ayağınıza gelmesi pek nadir rastlanan bir olaydır.

Tıpkı bugün o nadir rastlanan hadiseyi yaşadığımız gibi... Yani TV karşısında ayaklarınızı uzatmış filme takılmışken, art arda whatsApp'ımıza gelen mesajlarla ayağa dikilmemiz gibi... Bilmediğiniz bir numara ve mesaj kutusunda birbirinden farklı 8 farklı belge!

İlk ikisini açıyoruz ama diğer 6'sı için 'İndirme başarısız' diyerek karşımıza "Üzgünüz. Bu medya dosyası bulunamadı. Lütfen yeniden göndermesi için +39 392... telefon ile iletişim kurun" mesajı çıkıyor.

"Açıl susam açıl" diyoruz ama nafile, diğer 6 belge flu olarak karşımızda duruyor. Anladığımız o da açabildiğimiz elimizdeki bu iki belge gibi para-pul meseleleriyle ilgili sözleşmeler...

GSM İtalya'ya ait ama bilmediğimiz tanımadığımız bir numara. Mesaj atıyoruz, arıyoruz ama cevap yok. Bize gönderilen belge İngilizce...

Üzerinde 'Payment Protokol' yazıyor. İki sayfalık protokolün altında da bir tarafından Galatasaray A.Ş'nin diğer tarafta da William D'avila dit Tabela'nın imzaları var.

G.Saray'ın Emre Kılınç transferinde D'avila'ya 1 milyon 50 bin euro menajerlik komisyonu ödediği iddia edildi

KOMİSYON İÇİN 5 AYRI ÇEK VERİLDİ

Sözleşmenin konusu da, Galatasaray Kulübü'nün 'bedelsiz' bir şekilde Sivasspor'dan aldığı Emre Kılınç'la ilgili 'danışmanlık menajerlik' ücreti... D.W.Sports Management FZE damgalı. Toplam iki sayfa, içeriğinde ödeme takvimi yazılı.

Özeti; Galatasaray'ın Emre Kılınç için D'avila'ya 1 milyon 50 bin euro menajerlik ücreti ödeyeceğini söylüyor. Buna karşılık D'avila'ya ilk ödeme 4-5 ağustos 2020 tarihinde karşılığı toplam 500 bin euro, 5 ayrı çekle verilmiş. Son çek tarihi 30 Kasım 2021.

Açıkçası bu bize pek de normal gibi gelmiyor. 1 milyon euro gibi yüksek bir ücret ve dahası futbol kariyerinde Boluspor ve Sivasspor'un dışında 'uluslararası' bir yeri olmayan Emre'mizin menajerinin ilginç bir şekilde D'avila olması.

ACABA HEDEF GALATASARY YÖNETİMİ Mİ?

Vallahi bize enteresan geldi. Size belki normal gelebilir. Ama enteresan olan bir konuda mevcut yönetimin birçok oyuncusuyla ilgili yine bu isimle çalışması. Tabii burada bence asıl enteresan olan bu belgelerin kaynağı olan İtalya menşeli bu kişilerin bu şekilde bir yol seçmiş olmaları. Ve amaçları...

Daha yeni önceki gün başka bir futbolcu için ortaya çıkan benzer bir tablo. Bugün bizim sizlere sunduğumuz belgeler. Acaba hedef Galatasaray yönetimi mi, yoksa D'avila mı?

Ha bu arada devamın da olduğunu ve önümüzdeki günler ortaya yeni sözleşmeler çıkacağını şimdiden size söyleyebilirim.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Kılınç Galatasaray Sivasspor Ryan Donk Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
500

Yorumlar (15)

...:

DEMEKKİ DURUŞ DEĞİL KURUŞ GALİP GELMİŞ !!!MERT HAKANA NARALAR ATANLAR OYUNCU MAAŞI KADAR MENAJERLERE VEREREK KURUŞ TRANSFERİ YAPMIŞ

8
3
yanıtYanıtla
Rİ_KARDİO:

Çamur atmak için her haltı yapıyonuz la

3
5
yanıtYanıtla
mahsuni:

D''avila değildir o Leyda''dır

4
2
yanıtYanıtla
delildumrul:

onun adı leyla olmasın

3
2
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

BU ADAMIN ESAS İŞİ GALATASRAY''LA DİDİŞMEK,

2
2
yanıtYanıtla
E-DEVLET:

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ 5 TANE TRANSFER İÇİN ALDIĞI PARA

2
2
yanıtYanıtla
Bozuk sicil:

Böylemi avuttun kendini 5 ayrı taksite bölünmüş bir para

yanıt3
yanıt0
E-DEVLET:

ÇAKTIRMA OLUM KAÇ KİŞİ İNGİLİZCE BİLİYOR

yanıt0
yanıt1
xxx:

Esas transferi menajer yapmış

2
1
yanıtYanıtla
Yemezler:

Lig başlamadan medya gs ile uğraşmaya başladı. Reklam ;)

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title