Haberler

Futsal Grup Heyacanı Sonlandı

Güncelleme:

Diyarbakır'da Okullar arası Futsal Grup müsabakaları tamamlandı. Diyarbakır İBB KİPTAŞ Meslek Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Diyarbakır'da Okullar arası Futsal Grup müsabakaları tamamlandı. Seyrantepe Spor Salonu'nda yapılan ve 4 gün süren müsabakalara 11 erkek ve 12 kız takımı olmak üzere toplam 23 takım mücadele etti.

Gruplara göre yapılan müsabakalarda, A grubunda Diyarbakır İBB KİPTAŞ Meslek Teknik Anadolu Lisesi, B grubunda Van Spor Lisesi, C grubunda Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi birinci oldu. Erkeklerde ise A grubunda Diyarbakır Namık Kemal Lisesi, B grubunda Semerkant Meslek Teknik Anadolu Lisesi ve C grubunda ise Muş Spor Lisesi şampiyon oldu. Diyarbakır'da dereceye giren takımlar Türkiye yarı finallerine katılma hakkını elde etti.


Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim de yaptığı açıklamada, müsabakaların centilmence sonuçlandığını söyledi. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalarda dereceye giren takımların Türkiye yarı finallerine katılacağını belirten Erim, "Yarı finallere katılacak tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Diyarbakır'da yapılan müsabakalarda iki Diyarbakır takımı da dereceye girdi. Bu takımlarımızdan Türkiye finallerine yükselme başarısı bekliyoruz" dedi.

Gelen Takımlar Memnun Ayrıldılar

Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkala İlişkiler Şube Müdürü Burhan Gül, "Diyarbakır'da yapılan Futsal Kız- Erkek Grup Müsabakaları Başarılı bir şekilde sona erdi gelen takımlar ilimizden memnun olarak ayrıldılar başarılı olan takımlar Kız ve Erkek Takımlarımıza Türkiye Yarı Finallerinde mücadele etmeye hak kazandılar" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Türkiye Ağrı Yerel Kültür Sanat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title