Haberler

Fethiyespor, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile anlaştı

Güncelleme:

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile 1,5 yıllığına anlaştı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, hedeflerinin 1. Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile 1,5 yıllığına anlaştı.

Fethiyespor'da Teknik Direktör Taner Gülleri ile yollar ayrılmasının ardından, 2021-2022 sezonunda takımda görev yapan Selahaddin Dinçel ile tekrardan anlaşma sağlandı. Fethiyespor'un 3. Lig'den 2. Lig'e çıkarken takımın başında olan Dinçel ile tekrardan anlaşan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyeleri kulüp binasında 1,5 yıllığına anlaşmayı imzaladı. Başkan Esat Bakırcı, hedeflerinin büyük olduğunu söyleyerek, 1. Lige çıkmak istediklerini söyledi. Fethiyespor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Dinçel ise, artık "Fethiyesporlu Selahaddin Dinçel olarak buradayım" dedi.

"Hedefimiz 1. Lig'e çıkmak"

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ise, "Selehaddin hocamla tekrar buluştuğum için çok mutluyum. Bu takıma çok büyük emekleri var. İnşallah hep birlikte iyi günler yaşarız. 1,5 yıl beraber olacağız. Bu birliktelik umarım uzun yıllara doğru gider. Ben isterim ki teknik direktörle en az 5 sene ve üzeri beraber çalışalım. İnşallah hedeflerimize hep beraber ulaşırız. Bizim hedefimiz ne olursa olsun 1. Lige çıkmak" diye konuştu.

"Fethiyespor'da olmaktan dolayı çok mutluyum"

Fethiyespor Teknik Direktörü Selehaddin Dinçel, "Fethiye'de olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçmişte güzel bir dönemi hep birlikte yaşadık. Kulüp başkanım ve yönetim kurulum bize tekrar görev verdiler. Fethiyespor camiası da sosyal mecradan bize destek verdi. Hepsine teşekkür ediyorum. Sıkıntılı süreçler başarılı saha sonuçlarıyla geçti. Bende kulüpte teknik direktör olarak bazı durumlara şahidim. Yeni binaya ilk kez girdim. Daha önce eski binada görev yapmıştım. Şimdi mükemmel bir tesis oluşmuş. Üst liglerde bile böyle tesisler azalıyor. Taraftarın hep üst ligleri hedeflediğini biliyorum. Başkanımın da bir hedefi var. 1. Lige çıkmak istiyor. Elimizdeki oyuncularla bu süreci en iyi şekilde geçip, üst lige çıkmak için gerekli yapıyı da tekrar oluşturmaya çalışacağız. İnşallah bu birliktelik hayırlı olur. Fethiyespor'a ilk geldiğimde teknik adam olarak gelmiştim. Şimdi ise Fethiyesporlu Selahaddin Dinçel olarak buradayım" ifadelerini kullandı.

"Efendi gibi gitti"

Giden Teknik Direktör hakkında konuşan Esat Bakırcı, "Taner Gülleri hocama da ayrıca teşekkür ederim. Duruşuyla çok takdir ettiğim birisi. Bana "işler kötü gidiyor, kan değişikliği yapmanız iyi olur" dedi. Bende anlayışla karşıladım. Futbolculuk hayatında da bu kulübe büyük paralar kazandırmış birisi. Giderken de efendi gibi gitti" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fethiyespor Teknik Direktör Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title