Haberler

Fenerbahçe Ülker, Sloukas ile Sözleşme İmzaladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İmza töreni genel görünümü- Yunan basketbolcu Sloukas'ın gelişi- Takım menajeri Onan'ın açıklamaları Fenerbahçe Ülker, Sloukas ile sözleşme imzaladı- Yunan basketbolcu Sloukas: "Fenerbahçe Ülker'e transfer olarak kariyerimdeki en önemli adımlardan birini attım"- Takım menajeri Onan: "(Semih Erden'i istemiyoruz) diye bir açıklama yapmadık.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İmza töreni genel görünümü- Yunan basketbolcu Sloukas'ın gelişi- Takım menajeri Onan'ın açıklamaları Fenerbahçe Ülker, Sloukas ile sözleşme imzaladı- Yunan basketbolcu Sloukas: " Fenerbahçe Ülker'e transfer olarak kariyerimdeki en önemli adımlardan birini attım"- Takım menajeri Onan: "( Semih Erden'i istemiyoruz) diye bir açıklama yapmadık. Kontratı bitti ve gelişen transferlere göre kararımızı vereceğiz"- "Dixon'ı transfer etmek istiyoruz. Ufak tefek pürüzler kaldı" Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, yeni transferi Yunan oyuncu Kostas Sloukas ile sözleşme imzaladı.Sloukas, Ülker Sports Arena'da düzenlenen ve sarı-lacivertli kulübün basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Salih Ozan Balaban, Fenerbahçe Ülker Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Fenerbahçe Ülker Takım Menajeri Ömer Onan'ın da hazır bulunduğu törende kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli formaya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Ülker Kostas Sloukas Semih Erden Ömer Onan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title