Haberler

Fenerbahçe'nin Penaltı Pozisyonu Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Güncelleme:

Fenerbahçe - Eskişehirspor maçının 93. dakikasında hakem Tolga Özkalfa'nın Sarı-Lacivertli ekibe verdiği penaltı, büyük tepkiye sebep oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Eskişehirspor'un karşı karşıya geldiği mücadelenin uzatma dakikalarında çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı.

90+3. dakikada Hasan Ali'nin şutu sonrasında ceza alanı içinde Berkay'ın müdahalenin ardından, maçın hakemi Tolga Özkalfa elle müdahale iddiasıyla penaltı kararı verdi. Penaltı sırasında 2-1 önde olan Eskişehirspor, pozisyona uzun süre itiraz etti ve topun başına gelen Sow ağları sarsarak, takımına beraberliği getirdi.

Maçın 2-2 sonuçlanmasının ardından şu tepkiler verildi:

ERKAN ZENGİN:

"Talihsiz bir olay yaşadık. Fenerbahçe penaltı kazandı. 90 dakika çok iyi oynadık. 3 puanı hak ettik. Biz son zamanlarda futbolla uğraşmıyoruz. 8-10 maçtır hakemlerle uğraşıyoruz. Türk futbolu öldü diyorlar. Bu kararı nasıl verirsin? 90. dakikada verdiği karara bakın. Çocuk (Berkay) elime değmedi diyor, penaltı veriyorsun. 5 hakem var, hiçbiri eline değdi diyemedi. Futbol mu oynayalım hakemlerle mi uğraşalım?"

ERTUĞRUL SAĞLAM:

"Galatasaray maçında ofsayt kararı var, Beşiktaş maçında golümüz ve penaltımız verilmedi. Rakibin golü ofsayttı. Fenerbahçe maçında da olanları gördük. İçeride pozisyonu seyrederken gördüm, Tolga Özkalfa pozisyona çok yakın. Berkay'a gelen top sonrası 'Penaltı değil, ben pozisyonu gördüm' der gibi duruyor... Sonra neden kararını değiştiriyor? Bir izlenirse herkes görecek. Hoş olmadı."

BERKAY DABANLI:

"Son pozisyonda gördük, hediyeler var, F.Bahçe'de bu hediyeleri affetmez, alırlar hediyeleri. Hasan Ali'ydi galiba, 20 metreden şut attı. Ellerim normaldi, hakem de devam ettirdi oyunu. Birkaç saniye devam ettirdi oyunu. 10 saniyede ne düşündü bilmiyorum."

RIDVAN DİLMEN:

"Emre atıldı ama penaltı kazandırdı. Eğer Emre atılmasaydı hakem penaltıyı vermezdi. Pozisyonu tartışmaya bile gerek yok. Pozisyon penaltı değil. Tolga Özkalfa bundan sonra bayağı bir dinlendirilmeli. Eğer böyle olmazsa diğer hakemlere de kötü örnek olur."




Kaynak: Haberler.Com / Spor

Eskişehirspor Tolga Özkalfa Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (75)

ŞikeMobil-IOS:

Berabere kalmadı berabere bırakıldı

37
2
yanıtYanıtla
Kral Şikeci Gs:

SOW''un kafa vuruşunda verilmeyen penaltı ne olacak ???

9
17
yanıtYanıtla
Sonuna kadar BeşiktaşMobil-IOS:

topu kolu ile engellemiş. açık penaltı...

1
22
yanıtYanıtla
özfb li:

fener ince ince doğranıyor, niye çünkü tam zamanı, daha futbolcularının çoğu form tutamamış(hoca yüzünden), zaten kötüler, yolunu kesmek kolay olur diye ince ince doğranıyor, rize maçı net 3 penaltı güme gitmiş, bursa net 2 gollük pozisyon ofsayt diye durudurlmuş(hunharca, kasten), es-es maçı, net 1 penaltı verilmemiş(maçın gerilmesine sebeb olunmuş), emre yi asla tasvip etmiyorum ama, daha önceleri haji bunların 10 katını yapıyordu atılmıyordu, hakeme tükürünce anca atılıyordu, şimdi bir fiskos la emreyi atıyorlar, gsli olsa görmezden gelinirdi. . . tabii kolay değil, 3 yıldır şike yalanıyla fb yi çökertemediler, aksine cincon çöktü, fb yi çökertmek için(parelel fitneciler)tüm güçlerini kullanıyorlar. . . ancak şunu iyi bilsinler, YEL, kayadan anca TOZ alır. . . hadi yaylanın.

10
12
yanıtYanıtla
MALIK AKINCI:

ÖZELLİKLE ÜÇ BÜYÜK DENİLEN TAKIMLARIN MAÇLARINA YABANCI HAKEM GETİRMEK LAZIM.

22
0
yanıtYanıtla
necat:

aynı durum es-es için yapılsaydı fener yenilseydi aziz yıldırım bu sefer hakemleri soyunma odasında vurdururdu.

18
3
yanıtYanıtla
MekanomobilWeb@haberler.com:

Eskisehirspora yazik oldu

18
3
yanıtYanıtla
zlatan:

11. dakikada volkana kırmızı kart göstermez 90 3 de olmayan bir penaltıyı verir fenevin yenmesi için elinden geleni yaptı bu hakem ama gene olmadı fenevin beceriksizliği. .

14
5
yanıtYanıtla
bayx:

dün emre ye bende çok kızdım, ama bu kimseye fb yi doğprama hakkı vermez. . . bazı hakem eskileri(toroğlu ve çakar vb. )istiyorlarki hakmeler fb yi doğrasın, etki altında kalsınlar sonrada perde arkasında kıs kıs gülsünler nasılda fb yi ezdirdik diye, hakemler de bunları kaale almayınca kudururyorlar, sırf ALGI OLUŞTURMAK için(bir sonraki haftaya yatırım)deli dana gibi hakemleri eleştiriyorlar. . . vermediği penaltıda sus-pus(verse belkide maç orda çözülecekti), verilende cazgırlık yap, ueklalaık diz boyu, fb kuyruk acısı öyle kolay kolay geçmez, bence boşuna çırpınmayın bizim rakibimiz sizler değilsiniz, fb nin rakibi yine kendisi, herkes boşvermiş, forvetler sıfır defans sıfır hoca sıfır. . . . . zaten bunlar azcık iyi olsa, hakemleride , yorumcularıda eze eze yeneriz. . suç bizde. . .

6
12
yanıtYanıtla
ock:

Bu rıdvan da FB. düşmanlığı yapmaya başladı. . . . . Maçı seyretmeden maç yorumculuğu yapmaya kalkıyor. . . . . . Gözlerde tavuk karası var her halde adam resmen kolunu öne doğru hamle yapıyor daha nasıl penaltı olacakmış. . . . . . . Hatta verilmeyen bir penaltı daha var. . . . . . . Ayıptır ayıp. . . . . . . Konu FB. olunca bütün camia ayağa kalkıyor. . . . . . . FB. ye penaltı verilmeyecek mi?. . . . . . . .

3
15
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title