Haberler

    Fenerbahçe Eksik Çalıştı

    Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertliler, günü çift antrenmanla geçirdi.

    Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında 14 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

    Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen akşam antrenmanında futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda hücum ve defans organizasyonları üzerinde durdu. Çalışma, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

    Sakatlığı süren Egemen Korkmaz, takımdan ayrı özel program dahilinde çalışırken, sabahki antrenmanda yenileme yapan Raul Meireles ve özel izinli Bekir İrtegün, antrenmanın tamamında yer aldı.

    Antrenmana, milli takımlarda bulunan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Günok, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Michal Kadlec katılmadı.

    Öte yandan, kaleciler Volkan Demirel, Erten Ersu ve İsmet Yumakoğulları, kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.

    Fenerbahçe, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Fenerbahçe Eylül Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title