Haberler

Fenerbahçe'den Down Sendromlu Futsal Milli Takımı'na jest! Forma talepleri geri çevrilmedi

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü, Down Sendromlu Futsal Milli Takımı'nın altın madalya kazandığı Avrupa Şampiyonası'nda forma talebini geri çevirmedi. Kulüp, oyuncuların imzalı formalarını hazırlayarak tebriklerini iletti.

Fenerbahçe, İtalya'nın Padova kentinde düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası finalinde Portekiz'i 2-1 yenerek altın madalya kazanan Futsal Milli Takımı'nın forma talebini geri çevirmedi.

KENT VE TADIC'TEN TEBRİK MESAJI

Sarı-lacivertli kulüp, sosyal medya hesabında Birkan Dikici'nin Anadolu Ajansı'ndaki açıklamasının yanı sıra Ryan Kent ve Dusan Tadic'in mesajlarına yer vererek yaptığı paylaşımda, "Başkanımızdan imzalı forma rica eden Avrupa şampiyonu Down Sendromlu Futsal Milli Takımımızın Kaptanı Birkan Dikici ve arkadaşlarının formaları hazır. Şampiyonluğunuzu tebrik ederiz." ifadelerini kullandı.

"HERKES SİZİNLE GERÇEKTEN GURUR DUYUYOR"

Formaları imzaladıkları sırada Birkan Dikici ve Futsal Milli Takım oyuncularına mesajlarını ileten oyunculardan Ryan Kent, "Şampiyonluktan dolayı tebrik ediyorum Birkan." dedi. Türkçe "Merhaba Birkan" diyen Dusan Tadic ise İngilizce "Tebrikler. Herkes sizinle gerçekten gurur duyuyor. İyi iş çıkardınız." görüşlerini paylaştı.

ALİ KOÇ'A ÇAĞRIDA BULUNMUŞLARDI

Ay-yıldızlıların takım kaptanı Birkan Dikici, Futsal Milli Takımı'nın Anadolu Ajansı'na yaptığı ziyarette Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a mesaj göndererek, "Başkanım Ryan Kent'i ve Dusan Tadic'i çok seviyorum. Kendim için Ryan Kent, arkadaşım için de Dusan Tadic forması istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Sosyal Medya Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title