Haberler

Fenerbahçe'de teknik direktör krizi çözülüyor! Erol Bulut'un yerine Marcelo Gallardo geliyor

Güncelleme:

Süper Lig'de matematiksel olarak şampiyonluk iddiasını devam ettiren Fenerbahçe, yeni sezonda teknik direktör Erol Bulut ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin River Plate'i çalıştıran Arjantinli Marcelo Gallardo'yu takımın başına geçirmek için harekete geçtiği öğrenilirken, listede Hırvatistan Milli Takımı'nı da çalıştıran Zlatko Dalic ve Joachim Löw'ün de yer aldığı belirtildi.

Spor kamuoyunda Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında favori olamamasının sebebi olarak görülen Teknik Direktör Erol Bulut'un geleceği belli oldu. Başkan Ali Koç ve yönetimi, Bulut ile sezon sonuna kadar devam etme kararı aldı.

GELİŞMEYİ ARJANTİNLİ GAZETECİ DUYURDU

Şu anda bir hoca değişikliğinin takıma zarar vereceğini düşünen Koç, sezon sonunda yeni hoca konusunu yönetimle yeniden masaya yatıracak. Gelecek sezon görevde olması beklenmeyen Bulut'un yerine dünyaca ünlü teknik adamlarla görüşülecek. Sarı lacivertli yönetimin River Plate'i çalıştıran Arjantinli teknik direktör Marcelo Gallardo ile ilgilendiği iddia edildi. Arjantinli gazeteci Martin Castilla, TNT Sports adlı kanaldaki futbol programında Fenerbahçe'nin River Plate'i çalıştıran Arjantinli teknik direktör Marcelo Gallardo'yu takımın başına getirmek için harekete geçtiğini söyledi.

Fenerbahçe'de teknik direktör krizi çözülüyor! Erol Bulut'un yerine Marcelo Gallardo geliyorRiver Plate Teknik Direktörü Marcelo Gallardo.

RIVER PLATE'İ AYAĞA KALDIRDI

Sarı lacivertli kulübün birkaç gün içinde 45 yaşındaki teknik adama resmi teklif yapılacağı belirtilirken, ekonomik anlamda büyük bir teklif yapılması halinde Gallardo'nun 'evet' diyeceğini ve 2014 yılından bu yana çalıştığı River Plate'ten ayrılıp, Türkiye macerasına başlayabileceğini söyledi. 2014'ten beri River'ı çalıştıran Gallardo, kulübe en başarılı dönemlerinden birini yaşattı. Gallardo, 2'si Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi sayılan Libertadores olmak üzere 12 kupa kazanmayı başardı.

ZLATKO DALİC İLE BİR KEZ DAHA TEMASA GEÇİLECEK

Hırvatistan Milli Takımı'nı da çalıştıran Zlatko Dalic de listede yer alıyor. Sarı lacivertliler Dalic ile sezon başında takımın başına getirilmek istenmiş, ancak 2020 Avrupa Şampiyonası'nın ertelenmesiyle transferi gerçekleşmemişti. Sarı lacivertliler Avrupa Şampiyonası sonrası Zlatko Dalic'i takımın başına getirmek istiyor. 54 yaşındaki Hırvat teknik direktör de artık bir kulüp çalıştırmak istiyor ve Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör krizi çözülüyor! Erol Bulut'un yerine Marcelo Gallardo geliyorAlmanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw.

LÖW DE ADAYLAR ARASINDA

Listede yer alan isimlerden biri de 2020 Avrupa Şampiyonası sonrası Almanya milli takımını bırakacağını açıklayan Joachim Löw. Sarı lacivertliler Löw'e de teklifte bulunacak. Ancak Alman basınında yer talan haberlerde, 61 yaşındaki tecrübeli teknik adamın görevinden ayrıldıktan sonra bir süre yeşil sahalardan uzak kalmak istediğine dikkat çekildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

River Plate Erol Bulut Fenerbahçe Ali Koç Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Haluk Levent, Birleşmiş Milletler konferansında İsrail ve Netanyahu'yu kınadı

Haluk Levent, Birleşmiş Milletler konferansında İsrail ve Netanyahu'yu kınadı

500

Yorumlar (15)

bir dost:

tek gunah keçisi bu adam sankim . . . genel bir değerlendirme lazım yoksa sürekli teknik direktör değiştirirsiniz

10
3
yanıtYanıtla
KADIR:

ARJANTİNLİ OLMAZ, DAHA TECRÜBELİ TERİMLE BAŞ EDEBİLECEK HOCA ALMAMIZ GEREK, SONUÇTA ADAM ÇOK ÇİRKEF

6
4
yanıtYanıtla
Luiz Gustavoooooo:

fatih terim kim lan şikeciden başka birşey olamaz

yanıt3
yanıt2
angaralı0606:

Terimin başa çıkılamayacak nesi var ki.

yanıt1
yanıt1
sami:

ben olsam bu adamın yerinde çoktan istifa etmiştimtek sorun teknik direktörmü acaba bu arada bjk taraftarıyım

8
1
yanıtYanıtla
AYKUT HOCA:

ADAM ŞAMPİYON YAPTI, UEFADA YARI FİNAL OYNATTI AHINI ALDIN KOÇ AHINI ÇIKMAZ O AHH. AZİZ BABA FENER İÇİN HAPİS YATTI DELEGEDE ONUN KIYMETİNİ BİLEMEDİ. YAZIKLAR OLSUN.

6
3
yanıtYanıtla
MUHARREM:

tek sorun teknik direktör değil bence herkesin bildiği gibi en önemli sorun ADAM GİBİ BİR FORVET YAPILMASI GEREKEN; thiam, samatta, cisse, nazım , sinan , , lemos, sadık satılıp 1 FORVET (BOUPENDZA), 1 STOPER (SKUBİC) alınsın yeter

4
1
yanıtYanıtla
OFLU TÜRK:

EROL BULUTA FB FAZLA GELDİ BİRAZ DAHA TECRÜBE KAZANSIN DAHA ALT TAKIMLARDA

1
2
yanıtYanıtla
emre ve saz arkadasları:

transferleri bu adam yapmadı mı hic mi kabahatı yok Erol napsın cok seslilik var zaten

0
3
yanıtYanıtla
ULAN:

yahu ta dünyanın öbür ucundan teknik adam o da gelecek bi çare olmayacak ÇARE LÖWW!!1

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title