Haberler

Fenerbahçe'de devre arasında 3 yabancı takımdan gönderiliyor

Güncelleme:

Sarı-Lacivertliler'in devre arasında transfer gündemi hareketli geçecek. Avrupa devlerinin peşinde olduğu Kim ile Szalai, satılmayacak. Meyer, Pelkas ve Novak yolcu.

Avrupa Ligi'nden elenen Fenerbahçe'de devre arası transfer döneminin bir hayli hareketli geçmesi bekleniyor.

KONTENJAN BOŞALACAK

Teknik heyetin raporu doğrultusunda kadroya yeni takviyeler yapılacak ama yeni transferler için kontenjanın boşaltılması gerekiyor.

Fenerbahçe'de devre arasında 3 yabancı takımdan gönderiliyor

ALLAHYAR DÖNÜYOR

Zorya Luhansk'ta kiralık olarak forma giyen Allahyar'ın kiralık sözleşmesi sona eriyor ve kulübe geri dönecek. Böylece Fenerbahçe'nin 15 yabancı oyuncusu olacak.

Fenerbahçe'de devre arasında 3 yabancı takımdan gönderiliyor

PELKAS MUTSUZ

Sarı-lacivertli yönetim, devre arasında yapacağı yeni takviyeler için en az 3 oyuncusuyla yollarını ayırmayı planlıyor. Sözcü'nün haberine göre;Sezon başında transfer edilen Alman orta saha Max Meyer, Çek sol bek Novak ve Rusya'dan teklifler alan mutsuz Pelkas'la yolların ayrılması bekleniyor.

Fenerbahçe'de devre arasında 3 yabancı takımdan gönderiliyor

OMURGA KALACAK

Avrupa'nın önemli kulüplerinin takibinde olan Attila Szalai ve Min Jae Kim gibi isimler kesinlikle satılmayacak, takımın omurgası korunacak.

Fenerbahçe'de devre arasında 3 yabancı takımdan gönderiliyor

KANAT YOK

Fenerbahçe'nin kanatlarda forma giyen futbolcularının skora etkisi düşük. Ferdi Kadıoğlu da suskunluğa büründü. 3'lü savunmada iki kanat bekinin geriye gelerek savunmaya destek vermesi nedeniyle kanat beklerinin hücuma katkısı da azalıyor.

Fenerbahçe'de devre arasında 3 yabancı takımdan gönderiliyor

SKOR KATKISI AZ

Muhammed ligde 9 maçta forma giydi, gol ve asist katkısı sağlayamadı. Osayi 11 maçta 1 gol atarken, genellikle sol stoper ve sol bek olarak görev yapan Novak ise kanatlarda oynadığı 3 maçta skor katkısı sağlamadı, stoperde oynadığı Hatayspor maçında 1 gol, Alanyaspor maçında ise 1 asist yaptı. Sangare'nin 8 maçta 1 asisti var.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dimitris Pelkas Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title