Haberler

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman Advocaat'ı Geçerken, Pereira'ya Yaklaşamadı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ilk 4 haftada Dick Advocaat'ı geçerken Vitor Pereira, Ersun Yanal ve İsmail Kartal'ın arkasında kaldı.

Aykut Kocaman'ı takımın başına geçiren Fenerbahçe, geride kalan 4 maçta 5 puan toplayabildi. Kocaman, Dick Advocaat'ın ilk 4 haftadaki 4 puanlık performansını geride bırakırken, Ersun Yanal, İsmail Kartal ve Vitor Pereira'nın gerisinde kaldı.

YANAL YENİLGİYLE BAŞLAMIŞTI

Ersun Yanal yönetiminde 2013-14 sezonunda şampiyon olan Fenerbahçe lige deplasmandaki 3-2'lik Konyaspor mağlubiyetiyle başladı. Yanal'ın öğrencileri bu maçın ardından Eskişehirspor'u 1-0, Sivasspor'u 5-2 ve Kasımpaşa'yı 3-2 yendi ve 4 maç sonunda 9 puan topladı. Ersun Yanal'ın ardından takımın başına yardımcısı İsmail Kartal getirildi. Bu sezonda ilk hafta Karabükspor'u 3-2 yenen Fenerbahçe, 2. haftada Trabzonspor ile deplasmanda berabere kaldı. Kartal'ın ekibi bir sonraki maçta taraftarı önünde Gaziantepspor'u 1-0 yenerken, ligdeki ilk yenilgisini ise Akhisar deplasmanında elde etti. Sarı-lacivertliler bu maçta 2-0 mağlup oldu. Ersun Yanal'la 9 puan toplayan Fenerbahçe, bir sonraki sezona ise 4 maçta 7 puanla başladı.

EN İYİ PEREIRA

İsmail Kartal'la yolların ayrılmasının ardından Olympiakos'taki başarısıyla dikkat çeken Vitor Pereira'yı takımın başına getiren Fenerbahçe, lige de çok iyi bir giriş yaptı. Portekizli teknik adam önderliğinde ilk haftada Eskişehirspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe, ardından Rizespor deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler 3. haftada Antalyaspor'u iç sahada 2-1, 4. haftada ise Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0'la geçerek 10 puan topladı. Vitor Pereira yönetiminde ilk 4 maçta toplanan 10 puan, 2009-2010 sezonunda Daum önderliğinde alınan 4 galibiyetlik performansın ardından yapılan en iyi başlangıç oldu.

EN KÖTÜSÜ ADVOCAAT

2016-17 sezonuna Pereira ile başlayan ancak Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde Monaco'ya elenmesinin ardından takımın başına Dick Advocaat'ı getiren Fenerbahçe, Hollandalı çalıştırıcının önderliğinde son yılların en kötü lig başlangıcına imza attı. Sarı-lacivertliler ilk haftada deplasmanda Başakşehir'e 1-0 mağlup olurken, 2. ve 3. haftada taraftarı önünde sahaya çıktı. Fenerbahçe bu maçlarda Kayserispor'la 3-3 berabere kalıp, Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler ilk galibiyetini 4. haftada Kasımpaşa deplasmanında 5-1'le elde etti. Fenerbahçe, Advocaat yönetiminde son yılların en kötü başlangıcına imza atarak 4 haftada 4 puan toplayabildi. Advocaat'ın ardından Aykut Kocaman takımın başına gelirken, Fenerbahçe ilk 4 maç sonunda umduğunu bulamadı. Göztepe deplasmanındaki 2-2'lik beraberlikle lige başlayan sarı-lacivertliler, ardından taraftarı önünde Trabzonspor'la yine 2-2 berabere kaldı. Gençlerbirliği deplasmanında 2-1 kazanarak ilk galibiyetini alan Fenerbahçe, 4. haftada ligin güçlü ekiplerinden Medipol Başakşehir'e 3-2 kaybetti ve 5 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İsmail Kartal Aykut Kocaman Dick Advocaat Fenerbahçe Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title