Haberler

    Fenerbahçe, Alman Takımı Alemannia Aachen'i Satın Alıyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, pilot takım olarak kullanmak istediği Alman ekibi Alemannia Aachen'i satın alıyor.

    Fenerbahçe'de genç oyuncular yetiştirmek için yeni sezon öncesinde yoğun bir çalışma yapılıyor.

    Başkan Ali Koç, gerek seçim öncesinde gerekse de koltuğa oturduktan sonra tüm söylemlerinden gençlere verecekleri önemi vurgulayıp özellikle de gurbetçi gençler için de Avrupa'da bir kulüp satın alınabileceğini söylemişti.

    FENERBAHÇE ALEMANNIA AACHEN'İ SATIN ALIYOR

    Nitekim bu konuda da emin adımlar atılırken başkan Ali Koç'un, Alman Regionalliga kulübü Alemannia Aachen'ı satın alarak Fenerbahçe için pilot takım olarak kullanmak istediği iddia edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
    500

    Yorumlar (26)

    ne alaka:

    türkiyenin en vizyonlu ve beyfendi lideri

    27
    7
    yanıtYanıtla
    Boğaçhan:

    FENERBAHÇE haberlerinde nedense FENERBAHÇE düşmanları daha çok yorum yapıyor,defolun gidin kendi takımınıza yorum yapın.

    27
    7
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    TERBİYELİ KONUŞ SİZ BİZİM HABERE YAZMIYORSUNUZ SANKİ.

    yanıt2
    yanıt6
    BALBEY:

    FENER BOSTAN ARTIK TUTULAMIYACAK BİR HIZLA GELİYOR. ÜST ÜSTEE 5 VEYA 6 SENE ŞAMPİYON OLUR.

    25
    6
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    FENERBAHÇE MUZ CUMHURİYETİDİR. GALATASARAY İSE KOCA BİR İMPARATORLUK. ANADOLU, YUNAN, İTALYA, İSPANYA, MISIR, TUNUS, LİBYA YI KAPSAYAN VE AKDENİZİ BİR GÖL GİBİ GÖREN ÇOOOK GENİŞ BİR COĞRAFYAYA SAHİPTİR VE ŞAİRİN DEDİĞİ GİBİ ; DÜN SENİNLE YARIŞAN BU GÜN HERKES PERİŞAN'' DIR.

    6
    23
    yanıtYanıtla
    gerçekler acı söyler:

    fenerden bi CACIK olmaz Bir CACIK :DDD

    12
    9
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    HEM AZİZ YILDIRIMI BEĞENME, HEMDE ONUN YAPTIĞI GİBİ TAKIM SATIN! AL. ADAM 2010-2011 DE KAÇ TAKIMIN TARLALARINI SULAYARAK SATIN ALDI SİZ AMATÖR ALAMANIA ACHEN İ ALACAĞIZ DİYE SEVİNİN. PARDON AMA O KUMPASTI DEĞİLMİ? UNUTMUŞUM.

    5
    16
    yanıtYanıtla
    yok:

    sen ne anlatıyon değişik

    yanıt0
    yanıt1
    ŞAPKACI:

    HEMŞİNLİ KARDEŞİM BENİ TAKİBE DEVAM ET Kİ, UFKUN AÇILSIN VE SENDE ŞİKE GERÇEKLERİNİ ÖĞRENESİN. 1-ŞİKE VAR SAHAYA YANSIMADI. 2- ŞİKE VARSA KARŞI TAKIM KİM? 3-ŞİKE VAR AMA KUMPAS. . . NETİCE MAHKEME TESCİLİ ETTİ. UEFA TESCİL ETTİ VE O SEZON ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN FENERİ KOVDU! EVET AŞAĞILANDI FENER. BEN BİR GALATASARAY İMPARATORLUĞU VATANDAŞI OLARAK FENERİN BÖYLE ACİZ DURUMA DÜŞÜRÜLÜP AŞAĞILANMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM.

    yanıt1
    yanıt3
    ŞAPKACI:

    PEKİ HEMŞİNLİ ARKADAŞ KUMPAS NE DEMEK? AÇIKLAYAYIM. EVELA KUMPASLA İFTİRAYI AYIRT EDELİM. İFTİRA BİRİNİ HİÇ YAPMADIĞI ŞEYLERLE SUÇLARSIN BUNU YAPARKEN KORKU TEHDİT GİBİ UNSURLARLA YAPTIRIP KABULLENDİRİRSİN YADA ÇALIŞIRSIN. KUMPAS İSE; BALIĞI YEMLEMEK GİBİDİR. KUMPAS İSE BİRİNİ TÜRLÜ YOLLARDAN KANALA SOKARAK GERÇEKTEN BİR ŞEYİ YAPTIRISINIZ VE ONU ÇEŞİTLİ BELGELERLE KANITLARSINIZ. EVET KUMPASTI DİYELİM E O ZAMAN BU ŞİKEYİ SİZİN YAPMADIĞINIZ ANLAMINA GELMEZ Kİ.

    yanıt1
    yanıt0
    Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title