Haberler

Fatih Karagümrük, Adana Demirspor'u mağlup etti

Güncelleme:

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 9. haftasında Adana Demirspor'u 2-0 yenerek galibiyet aldı. Karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında teknik sorumlu Atılay Canel ve Adana Demirspor teknik direktörü Patrick Kluivert açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor maçının ardından

Atılay Canel: Üzerimizdeki baskıyı kırdığımıza inanıyorum

Patrick Kluivert: Sonuçtan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz

Sezer AFŞAR - Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA) - Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 9'uncu hafta karşılaşmasında Adana Demirspor'u sahasında 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert açıklamalarda bulundu.

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, 'Oyuna iyi bir şekilde başladık, iyi bir şekilde yönlendirdik. İlk devre berabere bitti. İkinci yarıya iyi başlayarak iki gol bulduk. Güzel bir oyunla izleyenlere iyi bir maç seyrettirdik. Üzerimizdeki baskıyı da kırdığımıza inanıyorum. Bundan sonra maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Milli arayı iyi şekilde değerlendirmiştik. Oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim' diye konuştu.

Canel, Levent Mercan'ın ciddi bir sakatlığı olmadığını belirtirken kaleci Emre Bilgin ile ilgili, "Türk futbolu iyi bir kaleci kazanacak" ifadelerini kullandı.

Canel, karşılaşmada 2'nci golü atan Serdar Dursun'un performansıyla ilgili olarak ise 'Serdar Dursun'u bilinçli olarak ikinci yarıya sakladık o da verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi' dedi.

PATRICK KLUIVERT: SONUÇTAN DOLAYI BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert ise takımın performansından memnun olmadığını vurgulayarak, 'Sonuçtan dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Birçok futbolcumuz kendi seviyesinin altında kaldı. Bu durum böyle olunca çok fazla hata yaptık. Neleri yanlış yaptığımızı analiz edeceğiz. Reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Kazanmamız gereken bir maç var. Takımımın her zaman sergilediği performansını bugün görmedim' şeklinde konuştu.

'KARAGÜMRÜK'E ALAN VERDİĞİNİZDE OYNAYABİLEN BİR TAKIM'

Bireysel oyuncu performanslarından ziyade takım olarak kötü bir oyun ortaya koyduklarını aktaran Hollandalı teknik adam, 'Aslında maçtan önce çok dikkatli olmamız gerektiğini söyledik. Karagümrük'e alan verdiğinizde oynayabilen bir takım. Şu ya da bu oyuncu kötüydü demek doğru olmaz. Kolektif olarak seviyemizin altında kaldık. Maalesef mağlubiyeti yaşadık. Düzeltmemiz gereken hatalar var' açıklamasında bulundu.

'BELKİ DE DIŞ SAHA MAÇLARINDA DAHA FAZLA SEYİRCİ DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR'

Patrick Kluivert, takımının iç saha ve dış saha maçlarında aldığı sonuçların farklılık göstermesine dair ise 'Bunun sebebini tam olarak bilmiyorum, analiz etmemiz gerekiyor. Ankaragücü'ne karşı da iyi performans sergilememiştik. Bunun statla ilgili olduğunu düşünmeye başlayacağım. Taraftarlarımız iç sahada arkamızda oluyor. Belki de dış saha maçlarında da daha fazla taraftar desteğine ihtiyacımız var' ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fatih Karagümrük Adana Demirspor Adana Fatih Futbol Spor Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title