Haberler

Farka boğdular! Messi'nin yuhalandığı maçta PSG'den gol şov

Güncelleme:

Fransa Ligue 1'in 35. haftasında PSG, sahasında Ajaccio ile kozlarını paylaştı. Parc des Princes'de oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 5-0'lık skorla kazanırken yıldız futbolcu Messi yuhalandı.

Fransa 1. Futbol Ligi'nde Paris Saint-Germain, sahasında Ajaccio'yu 5-0 yendi. Mücadeleye ilk 11 de başlayan yıldız futbolcu Messi yuhalandı.

FARKLI KAZANDILAR

Maçta PSG'ye galibiyeti getiren golleri 22'de Fabian Ruiz, 33'te Hakimi, 47 ve 54'de Mbappe ile 73'te Youssoud kendi kalesine kaydetti. Öte yandan maçın 77. dakikasında PSG'den Hakimi, Ajaccio'dan da Mangani kırmızı kart görerek takımlarını 10'ar kişi bıraktı.

Farkla boğdular! Messi'nin yuhalandığı maçta PSG'den gol şov

MESSİ YUHALANDI

PSG taraftarı, 2 hafta kadro dışı cezası alan, ardından affedilen Lionel Messi'yi yine yuhaladı. Ajaccio maçının kadrosuna alınan Messi'nin ismi statta anons edilince tribünlerden büyük bir uğultu koptu. Taraftarlar, Messi topu her ayağına aldığında yuhaladı.

Farkla boğdular! Messi'nin yuhalandığı maçta PSG'den gol şov

PSG, ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Bu sonuçla puanını 81'e yükselterek en yakın rakibine 6 puan fark atan PSG, emin adımlarla şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Ajaccio ise 23 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ajaccio Fransa PSG Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

mahalle sakini:

O değil de PSG'nin sırt numaralarının rengi sapıklık reklamı.

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title