Haberler

Evinde Komaya Giren Genç Basketçi, Hastanede Öldü

Güncelleme:

Edirnespor Basketbol Takımının eski oyuncularından Kemal Mazlum Zahra, evinde komaya girdikten sonra hayatını kaybetti. Zahra'nın, yüksek dozda uyuşturucu kullandığı iddia edildi.

Edirne'de yaşayan ve Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Edirnespor Basketbol Takımı'nda geçen yıl oyuncu kurucu olarak görev alan Kemal Mazlum Zahra, dün gece evinde komaya girdi. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan genç basketçi, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

KOMAYA GİRDİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Yüksek tozda uyuşturucu kullandıktan sonra komaya girdiği iddia edilen Kemal Mazlum Zahra'nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Zahra'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

basketbol Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

göksenin köksal a benzeten bir benmiyim

2
0
yanıtYanıtla
kartal:

genc arkdaslar sesleniyorum ozenipde hic denemeyin cunku bir deneme sizin sonunuz olur

1
0
yanıtYanıtla
uzak durun.:

sigara icmeyen oyuncu yok gibi(ama sorsan agzina almaz) ickiyi sosyal (!) sinifa soktuk zaten. uyusturucu ? eee maca cikmak icin aldiklari yan mamullerin bir kisminda oldugunu dusunuyorum. (agri kesiciler, destekleyiciler vs) direkt olarak kullanici ise eger, coktan kararini vermis bu sahis. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title