Haberler

İngiliz futbolcuların hareketi, Mbappe'yi dumura uğrattı! Yaşadığı şoku gülerek atlatmaya çalıştı

Güncelleme:

2022 Dünya Kupası'nda oynanan İngiltere-Fransa çeyrek finalinin öncesinde yaşanan bir görüntü yeni ortaya çıktı. Karşılaşma öncesinde tünelde Kyle Walker ve Jordan Henderson tarafından selamının alınmaması üzerine Fransız yıldız Kylian Mbappe oldukça şaşırdı. Dünyaca ünlü golcü bu hareketi hak edecek ne yapmış olabilirim diye sağına soluna baktı ve gülerek yaşadığı şoku atlatmaya çalıştı.

İngiltere ile Fransa'nın karşı karşıya geldiği maçın ardından sosyal medyada gündeme gelen bir görüntü çok konuşuldu. Maça çıkarken selam verdiği oyunculardan yanıt alamayan Mbappe'nin şaşkınlığının kameralara yansıdığı anlar büyük ilgi gördü.

MBAPPE'Yİ YOK SAYDILAR

Maçın başlamasına sayılı dakikalar kala tünelde karşılaşan Mbappe ve İngiliz oyuncular arasında yaşanan bu olay futbolseverleri oldukça derinden etkiledi. Mbappe, Jordan Henderson ve önündeki Walker'a doğru elini uzattı, ancak İngiliz yıldızlardan hiçbiri ona aldırış etmedi. O sırada eli uzun bir süre havada kalan Mbappe, olayın şokunu gülerek atlatmaya çalıştı.

İngiliz futbolcuların hareketi, Mbappe'yi dumura uğrattı! Yaşadığı şoku gülerek atlatmaya çalıştı

İngiliz futbolcuların hareketi, Mbappe'yi dumura uğrattı! Yaşadığı şoku gülerek atlatmaya çalıştı

BİLEREK Mİ YAPTILAR?

Yaşanan olaydan sonra Mbappe, biraz mahcup bir şekilde elini geri çekti. Walker'ın Mbappe'yi fark edip etmediği ya da rakibini bariz bir şekilde görmezden gelip gelmediği ise hala merak konusu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kylian Mbappe Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (2)

Qwe Qwe:

Irkçı bir millet

30
1
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Fransa'nın artışı var ekşisi yok. En sömürgeci millet olan Fransa ve İngiltere ve en ırkçı millet Almanya'nın kadrosunun yarısından fazlası siyahi oyuncu. Garip. Dedelerini halkını sömüren milletin milli takımında oynamakta ne derece doğru bilemedim. Herşey para demekki

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title