Haberler

    Dudek: Casillas Hala Bir Numara

    Polonyalı eldiven Jerzy Dudek, Iker Casillas'ın uzun bir süre daha en üst düzeyde futbol oynamaya devam edebileceğini düşünüyor.

    Bir dönem Real Madrid ve Liverpool formaları giyen Jerzy Dudek, eski takım arkadaşı Iker Casillas'ın hala kariyerinin zirvesinde olduğuna inanıyor.

    Ülkesindeki bir websitesine konuşan Dudek, "Casillas hala tartışmasız bir numara. Kariyerinin sonuna kadar formunun zirvesinde kalması elbette zor, ama rekorlar kırmaya devam edecektir, çünkü o güvenilir, zeki ve profesyonel biri" sözlerini kullandı.

    Casillas'ın Diego Lopez'in arkasında yedek kaldığı döneme de değinen Dudek, şu ifadeleri kullandı:

    "Bu onun için zorlu bir deneyimdi. Hemen ardından hayatında ilk kez baba oldu. Böyle durumlarda konsantrasyonunuzun etkilenmemesi mümkün değil. Ailenizin galibiyet serilerinden daha önemli olduğunu farkettiğinizde öncelikleriniz değişiyor. Fakat Iker karakterini korudu ve sabırlı davranarak eski günlere döndü."

    "Hiçbir kulüp onun gibi bir kaleciyi bırakmayı göze alamaz. Iker 40 yaşına kadar Real Madrid'de oynamak istediğini söylemişti. Bu kolay olmayacak, çünkü onun en iyi özelliği refleksleri. Ancak kendine güveniyor ve bu işi yapan en iyi insanlarla çalışıyor."

    İLGİLİ:

    Derbinin faturası Casillas'a kesildi

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Iker Casillas Real Madrid Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title