Haberler

Diyar'da Gökhan Aydaş İle Serdar Cansu Sakat

Güncelleme:

Yeni Diyarbakırspor'da takımın başarılı futbolcuları Gökhan Aydaş ve Serdar Cansu'nun sakatlıkları devam ettiği belirtildi.

Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı son maçı olan Maltepespor maçının provası niteliğinde Atatürk stadında taktiksel ve ceza ve pozisyonlu atışların çoğunlukta olduğu çift kale maç yaptı.

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Arsinspor mağlubiyetiyle kapatan Yeşil – kırmızılı takımda Gökhan Aydaş ve Serdar Cansu'nun sakatlıkları devam ettiği belirtildi. Teknik direktör Mustafa Ceviz yaptığı açıklamada,"Play – Off oynayacak takımız, bunun için çok duyarlı olmamız gerekiyor. Takımım formunu korumalı düşürmemelidir. Ben bu konuyu daima futbolcularıma izah ediyorum. Ligde kalın son iki maçımızı da kazanıp büyük moralli ve motivasyonlu olacağımızdan eminim. Yeni Diyarbakırspor olarak elde olmayan nedenlerden kaybettiğimiz puanlar olmamış olsaydı, grubumuzda 2 lige direk çıkardık. Geçen haftaki Arsinspor maçını unuttuk. Sezon boyunca verdiğimiz emeği ve kazandığımızı başarıyı 3 maç içeren Play – of mücadelemiz var. En iyi bir şekilde hazırlanıp Diyarbakır'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ben futbolcularıma güveniyorum. Birlik ve beraberliğimiz bizi hedefimize ulaştıracaktır. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Maltepespor maçına da taraftarlarımızı davet ediyorum" dedi.

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada ise:"3 Mayıs Pazar günü kendi sahamızdaki son lig maçına çıkacağız. Hadi taraftarlarımız Play – Off öncesinde takımına büyük moral ve motivasyon vermeye gel Atatürk stadına. Rakibimiz Maltepespor. Stat Atatürk Saat 15. 30" denilerek taraftar maça davet edildi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Maltepespor Arsinspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title