Haberler

Denizlispor, Beşiktaş'a Bileniyor

Denizlispor, Hafta Sonu Deplasmanda Beşiktaş ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Günde Tek İdmanla Sürdürüyor.

Denizlispor, hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor.

Teknik Direktör Güvenç Kurtar nezaretinde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan antrenmana tüm futbolcular eksiksiz katılırken, yeşil-siyahlı futbolcuların hayli istekli ve hırslı olması dikkat çekti. Sakatlığı süren Muhittin ve sakatlıktan yeni çıkan Musa Kuş ile sözleşmesinde Beşiktaş'a karşı oynatılmayacağı şeklinde madde bulunan Gökhan Güleç, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Vestel Manisaspor maçında sakatlanan Musa Kuş, Beşiktaş maçında ne şartla olursa olsun oynamak istediğini söylerken, Teknik

Direktör Güvenç Kurtar'ın bu futbolcuyu hazır olmadığı gerekçesiyle oynatmayacağı belirtildi.

Kamerunlu kaleci Souleymanou Hamidou, zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Bizim puana ihtiyacımız var. Beşiktaş maçına iyi hazırlanıyoruz. Daha fazla mücadele etmek ve konsantre olmak zorundayız. İnşallah 3 puanla döneceğiz" dedi.

Beşiktaş maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu, bunun gerçekleşmemesi halinde en iyi sonuçla Denizli'ye dönmek istediklerini belirten tecrübeli futbolcu Musa Kuş ise, sakatlığının uzun sürmesinden şikayet etti. Kısa sürede yeniden forma giymeyi beklerken, ummadığı bir şekilde tedavisinin uzun sürdüğünü belirten Musa Kuş, "Kasımpaşa maçında oynamam gerekiyordu, ancak ayağımdaki şişi indiremediler. Anlamak mümkün değil. Ancak iğneyle de olsa Beşiktaş maçında oynamak istiyorum. Tüm şansımı zorlayacağım"

diye konuştu.

Sezon başında Beşiktaş'tan kiralanan ve Kasımpaşa maçında ikinci yarıda oyuna giren Gökhan Güleç ise, sözleşmesinde yer alan bir madde sebebiyle eski takımına karşı forma giyemeyecek. Beşiktaş maçının önemli olduğunu belirten Gökhan Güleç, "İçeride aldığımız mağlubiyetten sonra bu maçtan mutlaka puanla ayrılmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Transfer sözleşmesinde yer alan bir madde gereği Beşiktaş maçında forma giyemeyeceğini, ancak Denizlispor'un sahaya 11 kişi çıkacağını belirten Gökhan Güleç, "Her oyuncu bu takım için bir yapı taşı. Çıkıp en iyi mücadeleyi verecekler. İnşallah puan ya da puanlarla döneriz" dedi.

Teknik Direktör Güvenç Kurtar ise, Beşiktaş maçıyla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Sezon başından beri iyi futbol oynadıklarını ve çok gol pozisyonuna girdiklerini belirten Kurtar, "Türkiye'nin belki de en fazla gol pozisyonuna giren birkaç takımından biriyiz. Ama onları istediğimiz şekilde neticelendiremiyoruz. Gol vuruşlarında biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Beşiktaş maçının iyi ve zor bir maç olacağını belirten Kurtar, "Bu durum her iki ekip için de geçerli. Biz istek ve arzuyla oynayacağız. Kendi sahamızda nasıl oynuyorsak, çıkıp Beşiktaş deplasmanında da aynı şekilde oynayacağız. Galip gelmeyi hedefliyoruz. Beşiktaş'tan aşağı kalır bir tarafımız yok. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eksiklerimizi giderip, hatalarımızı telafi edeceğiz. İnşallah bu maçtan galip ayrılacağız. Beşiktaş'ın buna ne kadar müsaade edeceğini maçta göreceğiz" ifadelerini kullandı.

(AV-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title