Haberler

Denizli Büyükşehir Belediyesi Karate Kursunda Başarılı Olan Sporculara Diploma ve Kemer Töreni Düzenledi

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi, karate kursunda başarılı olan küçük sporcular için diploma ve kemer töreni düzenledi. Başkan Osman Zolan, çocuklar için tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti.

21 ayrı branşta ücretsiz spor kursu veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, karate kursunda başarılı olan küçük sporcular için diploma ve kemer töreni düzenledi. Küçük sporcuların sevincini paylaşan Başkan Osman Zolan, "Tüm imkanlarımızı çocuklarımız için seferber ediyoruz" dedi.

"Denizli'de spor yapmayan kimse kalmayacak" sloganı ile 21 ayrı branşta ücretsiz spor kursu veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, karate kursunda başarılı olan 77 küçük sporcu için diploma ve kemer takma töreni düzenlendi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda yapılan programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, sporcu aileleri ile kursiyerler katıldı. Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Muhammet Kaya, karakterin kazanılan madalyalardan daha önemli olduğunu ifade ederek, minik sporculara ne olursa olsun mücadeleden vazgeçmemeleri çağrısında bulundu, kendilerine her türlü imkanı sunan Başkan Zolan'a teşekkür etti. Karate kursu öğrencisi Ceylin Sağ ise, 12 yaşında karate kursuyla tanıştığını belirterek, "Spora başlarken okul ve spor kursunu birlikte yürütemeyeceğimi söylediler. Haftada 4 gün antrenman yapmış olmama rağmen LGS'de 500 tam puan üzerinden 498 puan aldım. Karate bana saygı, disiplin ve birçok şeyi öğretti. Şahsım ve arkadaşlarım adına Osman Zolan Başkanımıza bize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Spor, geleceğe hazırlar

Başkan Osman Zolan konuşmasına Denizli Büyükşehir Belediyesi spor kurslarına çocuklarını gönderen anne-babalara teşekkür ederek başladı. Spor yapmanın çocuklara kazandırdığı değerlerden bahseden Başkan Zolan, "Spor, çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlamak açısından çok kıymetli" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü imkanlarını çocuklar ve gençler için seferber ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan,"Çocuklarımız, gençlerimiz inşallah bizden daha başarılı olacak. Şehrimizi, ülkemizi daha ileriye götürecekler, bundan hiç kuşkumuz yok" dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Çocuklarınızı kendi çocuğumuz, evladımız, gözbebeğimiz gibi görüyoruz. Onların başarıları, bu sporu yapıyor olmaları bizi mutlu ediyor. İnşallah yolları açık olsun, Allah gönüllerinden geçeni nasip etsin" diye konuştu. Kursiyerlerin gösterileriyle renk kattığı programda Başkan Osman Zolan, karate kursunda başarılı olan sporculara diploma ve kemerlerini takdim etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osman Zolan Denizli Kemer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title