Haberler

    Eski Fenerbahçeli Daniel Güiza Yorumculuğa Başlıyor

    Güncelleme:

    Paraguay'ın Cerro Portena takımından ayrılan Daniel Güiza, ülkesine dönüp La Liga maçlarını yorumlayacak.

    Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve sürekli kaçırdığı net gol pozisyonları nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlara saç baş yolduran Daniel Güiza, kariyerindeki 13. takımı ile de yollarını ayırdı.

    ADAŞLARIYLA VEDALAŞIP AYRILDI

    Hürriyet'in haberine göre; 2013 yılında Paraguay'ın Cerro Portena takımına transfer olan 35 yaşındaki forvetin takımının son idmanına çıkmadığı ve arkadaşları ile vedalaşarak takımdan ayrıldığı ifade edildi. İspanyol forvetin kulüp yönetimi ile masaya oturarak sözleşmesini feshettiği bunun nedenini ise önümüzdeki günlerde açıklayacağı belirtildi.

    15 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

    2008 yılında La Liga'da gol kralı olan ve ve İspanya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu yaşayan Güiza, 15 milyon Euro bonservis bedeli ile Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Ancak sarı lacivertli forma ile 3 yılda 62 maça çıkan Güiza 23 gol atarak beklentileri karşılayamamış ve yoğun eleştirilerin hedefi olmuştu.

    YORUMCULUK YAPACAK

    İspanyol medyasına göre ise Güiza ülkesine dönerek televizyonda futbol yorumculuğu yapacak ve La Liga'daki maçları değerlendirecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Hürriyet Paraguay La Liga Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    Mesut saranMobil-IOS:

    Hey gidi guiza hey feneve gelmeseydin su an Yıldızlar toplulugu arasındaydın

    10
    6
    yanıtYanıtla
    vezir42:

    kim ne derse desin bu adam bize geldiğinde çok iş yapardı ama şu bir gerçek bu adam tek forvet olamaz bakın bu adamı çift forvet oynatacaksınız her sene çıktığı 34 maçta 14-15 gol 12-13 de asist yapacak hala diyorlar guiza kötü kaçırdığı pozisyonlar evet çok kötüydü gollerde yetersizdi ama asist denilen şeyden kimsnein haberi yok adam fenerdeki en kötü sezonunda 34 maçta 9 gol 13 asist yapmıştı buda 34 maçın 21 de guiza sayesinde fenerbahçe gol buldu demek

    3
    2
    yanıtYanıtla
    atakan:

    niye çalışıyor ki bizim fenewden aldığı para ömür boyu yeter ona :)

    3
    1
    yanıtYanıtla
    İzmirli:

    Bizim TV. ciler nasıl bunu akıl edemediler hayret. nouma yı yeterince zengin ettik tuh nasıl kaptırdılar.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    irfan:

    bu adamı halı saha maçına bile almam tam bir takozz. . kazmaaaa. . . . keriz gibi paraları verin adamlar istanbulda gece hayatına dalsın tekrar güle güle. . . lan futbolcu olamayan ne topcular var olum bi kadro çıkarsam amatörden sizi rezil ederler. . . artık fulbolcularda hep akraba kardeşim torpil yani. . . alt yapı yok bişey yok süperligde 50 tane kazma var lan tühhhh sizeee bide milli takımdan bi halt bekliyolarr. . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title