Haberler

Çin'de tarihe geçen kare! Lionel Messi kariyerinde bir ilke imza attı

Güncelleme:

Çin'de oynanan hazırlık maçında Arjantin ile Avustralya karşı karşıya geldi. İlk düdük çaldıktan 79 saniye sonra fileleri havalandıran Lionel Messi, kariyerinin en hızlı golünü kaydetti.

Arjantin ile Avustralya, Çin'in Workers Stadyumu'nda oynanan mücadelede karşı karşıya geldi. Mücadelede Lionel Messi attığı golle kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi.

KARİYERİNİN EN ERKEN GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmada hakem ilk düdüğü çaldıktan 79 saniye sonra Lionel Messi, rakibine enfes bir çalım atarak ceza sahası dışından kaleciyi avladı. Henüz maçın başında fileleri havalandıran Arjantinli yıldız, böylece kariyerinin en erken golüne imza attı.

Çin'de tarihe geçen kare! Lionel Messi kariyerinde bir ilke imza attıGörüntü: CBS Sport

YENİ ADRESİ INTER MIAMI

Paris Saint-Germain ile yollarını ayıran Lionel Messi, yeni sezonda ABD ekibi Inter Miami'nin formasını giyecek. Arjantinli yıldız, geçen sezon PSG formasıyla 41 maça çıkarken 21 gol ve 20 asistlik skor katkısı verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Avustralya Arjantin Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

aristoteles:

en erken golu hakan şükür atmıştı 11 sanıyedemi ne şimdi ben hakan dedim diye iceri almasınlar adamı tarhten mi silelim gol krallıkları rekorları var

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title