Haberler

Çin, 16. Dünya Wushu Şampiyonası'nda üç altın madalya daha kazandı

Güncelleme:

Çin, ABD'nin Teksas eyaletinin Fort Worth kentinde düzenlenen 16. Dünya Wushu Şampiyonası'nda Pazar günü üç altın madalya daha kazandı. Yao Yang kadınlar Jianshu müsabakasında, Liu Xin kadınlar Daoshu müsabakasında ve Zhang Qingchun ise erkekler Qiangshu müsabakasında altın madalya aldı. Uluslararası Wushu Federasyonu'na göre Çin, Pazar günü itibarıyla yedi altın madalya ile şampiyonadaki altın madalya listesinde zirvedeki yerini koruyor.

ÇEKİM TARİHİ: 19 Kasım 2023

1. Daoshu dalında yarışan sporcuların çeşitli görüntüleri

2. Gunshu dalında yarışan sporcuların çeşitli görüntüleri

3. Qiangshu dalında yarışan sporcuların çeşitli görüntüleri

4. Sanda dalında yarışan sporcuların çeşitli görüntüleri

5. Kazananı açıklayan jürinin görüntüsü

6. Madalya töreninden çeşitli görüntüler

Çin, ABD'nin Teksas eyaletinin Fort Worth kentinde düzenlenen 16. Dünya Wushu Şampiyonası'nda Pazar günü üç altın madalya daha kazandı.

Yao Yang kadınlar Jianshu müsabakasında, Liu Xin kadınlar Daoshu müsabakasında ve Zhang Qingchun ise erkekler Qiangshu müsabakasında altın madalya aldı.

Uluslararası Wushu Federasyonu'na göre Çin, Pazar günü itibarıyla yedi altın madalya ile şampiyonadaki altın madalya listesinde zirvedeki yerini koruyor.

Perşembe günü Fort Worth kentinde başlayan 16. Dünya Wushu Şampiyonası dünyanın en iyi Wushu sporcularını ABD'de bir araya getirirken, Çin'in kültürel mirasını dünyaya sergileyen bir platform oluşturuyor.

ABD, turnuvaya ikinci kez ev sahipliği yapıyor. 3. Dünya Wushu Şampiyonası 1995 yılında Maryland eyaletinin Baltimore kentinde düzenlenmişti.

16. şampiyona Pazartesi günü sona eriyor.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Fort Worth'dan bildiriyor.(XHTV)

Kaynak: Xinhua / Spor

Teksas Dünya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title