Haberler

Çalımbay: "Bizim İçin Galibiyet Çok Önemliydi"

- Çalımbay: "Bizim için galibiyet çok önemliydi"ADANA - Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Adanaspor ile oynadıkları ve 5-2 kazandıkları maç için, "Bizim için galibiyet çok önemliydi.

- Çalımbay: "Bizim için galibiyet çok önemliydi"

ADANA - Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Adanaspor ile oynadıkları ve 5-2 kazandıkları maç için, "Bizim için galibiyet çok önemliydi. Önümüzde 5 maç var bunları da alıp ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Ligin 29. haftasında 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda Adanaspor ile karşılaşan ve 5-2 kazanan Antalyaspor'da Teknik Direktör Çalımbay, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu vurgulayan Çalımbay, şunları kaydetti:

"Eğer kalan maçlarda yukarısı için iddiamızı devam ettirmemiz gerekiyorsa bu maçı geçmemiz gerekiyordu. Maça çok iyi başladık. Sonununa kadar da iyi götürdük. Çok güzel pozisyonlar yakaladık. Bunların 5'ini değerlendirdik. Takımda herkes çok iyi oynadı. Son dakikalarda o golleri yemek istemedik ama maalesef oyunun getirdiği yorgunluktan olsun, veya skordan dolayı olsun beklemediğimiz anda gol yedik. Bizim için galibiyet çok önemliydi. Önümüzde 5 maç var bunları da alıp ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz. Biz takımızı aldığımız zaman kimsenin böyle durumları yoktu ama arkadaşlarımızın,yönetim ve taraftarların üstün gayreti ile şu anda iyi bir yere geldik. Önemli olan ligi iyi bir yerde bitirmek. Kalan 5 maçı da disiplinli bir şekilde oynayıp önümüzde ki sezona daha disiplinli ve yukarıyı düşünen iyi bir takım yapmak için elimizden geleni yapacağız. İlk 10'unun içinde olmak istiyorduk. Onun içinde kalan 5 maçıda çok iyi bir şekilde bitirmek gerekiyor."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Antalyaspor Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title