Haberler

Bursaspor Teknik Sorumlusu Nedim Vatansever, Murat Sözkesen'in takıma fayda sağlayacağını söyledi

Güncelleme:

Bursaspor Teknik Sorumlusu Nedim Vatansever, Teknik Menajerlik görevine getirilen Murat Sözkesen'in takıma fayda sağlayacağını söyleyerek, 'Bursaspor için çok önemli bir isim. Oyunculara yaşadıklarını aktarmak için geldi. Elini taşın altına soktu. Fayda sağlayacağını düşünüyorum' dedi.

Bursaspor Teknik Sorumlusu Nedim Vatansever, Teknik Menajerlik görevine getirilen Murat Sözkesen'in takıma fayda sağlayacağını söyleyerek, "Bursaspor için çok önemli bir isim. Oyunculara yaşadıklarını aktarmak için geldi. Elini taşın altına soktu. Fayda sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Nedim Vatansever, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vatansever, Nazilli Belediyespor yenilgisini cumartesi günü evlerinde oynayacakları Altınordu maçında telafi etmek istediklerini söyledi. Ankaraspor maçındaki birlik görüntüsünü vermeleri halinde yapmayacakları bir şey olmadığını aktaran genç çalıştırıcı, "Oyuncularımız, Nazilli maçının son yarım saatinde iyi mücadele ettiler. Böyle oynadıkları zaman yapamayacakları şey yok. Bu çocuklara güveniyoruz. Altınordu maçıyla beraber Ankaraspor maçındaki görüntüyü sahaya yansıtmak istiyoruz. Altınordu da genç bir takım. İki beklerini çok çıkarıyorlar. Kaybettikleri maçları bir farkla kaybettiler. Son ana kadar mücadele ediyorlar. Biz de son ana kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Roberto Baggio örneği!

Nazilli Belediyespor karşılaşmasında penaltı atışından yararlanamayan takım kaptanlarından Çağatay Yılmaz ile de görüştüğünü ve bu takım için önemine vurgu yaptığını dile getiren Nedim Vatansever, "Çağatay toparlandı. Antrenmandan önce sohbet ettik. Ona da söyledim. Penaltı kaçar. Dünya Kupası finalinde Baggio kaçırdı penaltı. Biz Bursaspor'uz, bir tane fazla atacağız ama bu hafta olmadı. Üretmeye devam edeceğiz. Çağatay'a 'Sen bu takımın liderisin' dedik" ifadelerini kullandı.

Berat Altındiş, Altınordu'ya karşı yok!

Bursaspor'da Ankaraspor maçında sakatlanan ve 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklanan Berat Altındiş'in cumartesi günü oynanacak Altınordu maçında da forma giyemeyeceği öğrenildi.

21 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak Nedim Vatansever, "Berat Altındiş bu haftada da yok. Santrforda Eren, Alperen ve biraz Çağatay olabilir. Her arkadaşımıza çok güveniyoruz" dedi.

"Elini taşın altına soktu"

Bursaspor Teknik Sorumlusu Nedim Vatansever, Teknik Menajerlik görevine getirilen Murat Sözkesen'in takıma fayda sağlayacağını söyledi. Konuyla ilgili konuşan Vatansever, "PAF takımdan A takıma çıktığımızda Murat abi bize çok sahip çıktı, destek oldu. Bursaspor için çok önemli bir isim. Oyunculara yaşadıklarını aktarmak için geldi. Elini taşın altına soktu. Fayda sağlayacağını düşünüyorum" şeklinde düşüncesini belirtti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Murat Sözkesen Bursaspor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title