Haberler

Bursaspor, 3 bin taraftarına karşı antrenman yaptı

Güncelleme:

TFF 1. Lig Play-Off yarı finalinin ilk maçında yarın evinde Adana Demirspor'u ağırlayacak olan Bursaspor, bu maça dair hazırlıklarını taraftarına açık olarak Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. 3 bin kişinin izlediği antrenmanda taraftarlar, sosyal mesafe kuralına uydu.

TFF 1. Lig'i 6. sırada tamamlayan ve play-off yarı final mücadelesinin ilk maçında yarın evinde Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, mücadelenin hazırlıklarını Bursa Büyüşehir Belediye Stadı'nda gerçekleştirdiği taraftara açık antrenman ile tamamladı. Yaklaşık 3 bin Bursaspor taraftarı, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak Doğu Alt tribününde yer aldı.

Bursaspor, sosyal mesafe kurallarına uyan 3 bin taraftarına karşı antrenman yaptı

BÜYÜK COŞKU YAŞADILAR

Oyuncular sahaya çıkmadan önce tezahüratlara başlayan taraftarlar, futbolcuların sahaya ayak basmasıyla birlikte meşaleleri yakarak takıma büyük destek verdi. Oyuncuları tek tek tribüne çağırıp yumruk şov yaptıran yeşil-beyazlı futbolseverler, antrenman boyunca coşku yaşadı.

Bursaspor, sosyal mesafe kurallarına uyan 3 bin taraftarına karşı antrenman yaptı

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan da antrenmanı tribünden izledi. Aktaş ve Salman, Teknik Direktör İrfan Buz ile bir süre sohbet etti.

"ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Sezon başında hedeflerinin Süper Lig'e direkt olarak yükselmek olduğunu ifade eden Mesut Mestan, "Aslında hedefimiz ilk ikiden çıkabilmekti. Çok şanssız maçlar kaybettik. Bu lig enteresan bir lig. Puan silme cezası alan takımdan 3 takımın da küme düşeceğini söylemişlerdi. İkisi küme düştü. Biz ise şu an çok şükür Süper Lig'e oynuyoruz. Yarın zor bir rakibe karşı oynuyoruz. Onlar da güçlü, biz de şampiyon olmuş bir camiayız. Süper Lig'e çıkarak çifte bayram yaşayacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bursaspor, sosyal mesafe kurallarına uyan 3 bin taraftarına karşı antrenman yaptı

Tribünde yer alan taraftarlar ise, "İnşallah kazanacağız. Cefakar Bursaspor taraftarı arkasında durdu gerekeni yaptı. Takımın durumundan ve direnişinden çok memnunum. İnşallah Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Bursaspor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (5)

ADANALI:

BU MU SOSYAL MESAFE KURALI BURAYA DİREK IŞINLANDIMI BU KADAR MİLLET?

3
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bursasporsuz bir lig lig değildir Trabzon dan selamlar olsun

1
2
yanıtYanıtla
bursasporlu:

bende ordaydım herkesin maskesi var mesafede normal düzeydeydi adana demir erzurum maçından sonra mesafesiz sevinin birşey olmuyo biz sevinince herkes mesafe diyo

1
2
yanıtYanıtla
adil:

Virüs doğal yollarla olmadı laboratuvarda üretildi dünyayı bu hale kimler getirdi hesap sorulmalı sorumlu ülkeler dünyadan tecrit edilmeli tüm ilişkiler kesilmeli bu yapılmazsa şeytani planlarını uygulamakta serbest olduklarını hissedecekler çok çok kötü günler bizi bekliyor bu durumda.

0
0
yanıtYanıtla
MEHMET NEDİM:

BİR DE SOSYAL MESAFEYE UYLDU YAZIYOR. VİDEODA BİLE HERŞEY ORTADA. NE SOSYAL MESAFESİ. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title