Haberler

Enkaz altındaki Atsu ile ilgili kahreden gerçek! Son saniyede golü atmasa her şey bambaşka olacaktı

Güncelleme:

Hatayspor'un idari menajeri Fatih İlek, depremin ardından enkaz altında kaldığı düşünülen Hataysporlu futbolcu Christian Atsu ile ilgili açıklamada bulundu. Son oynanan Kasımpaşa maçının galibiyeti getiren Atsu'nun bu golü atmamış olsaydı o gece Türkiye'den ayrılacağını belirten İlek, "Uçak bileti vardı; ama iyi oynayıp, golü attığı için gitmekten vazgeçti. Yaşadığı coşkudan sonra 'Gitmeyeyim, burada kalayım' dedi." ifadelerini kullandı.

Hatay'ı vuran depremde yaşadığı bina yıkılan ve kendisinden bir daha hiçbir şekilde haber alınamayan Hataysporlu Christian Atsu ile ilgili kulübün idari menajeri Fatih İlek, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

"AİLESİNİN YANINA GİDECEKTİ"

Atsu'nun Kasımpaşa maçında gol atmamış olsaydı Türkiye'den gideceğini belirten İlek, "Christian Atsu, depremden önce Gaziantep FK ile yaptığımız maçtan önce, hocaya daha çok süre almak istediğini söyledi. "Takım bulursam ayrılabilir miyim?" dedi. Volkan hoca da bu isteğini kabul etmişti. O maçta süre almadı; ama Kasımpaşa maçından sonra bileti vardı. Yurt dışına ailesinin yanına gidecekti. Kasımpaşa maçında hoca görev verdi ve Atsu çok iyi oynadı. Son saniye golünü de attı. Maçtan sonra o kadar büyük bir birliktelik oluşmuştu ki, Volkan hocanın onu kucaklaması, saha içi ve soyunma odasındaki sevinçleri gözümün önünden gitmiyor. Kader noktası burası." dedi.

Enkaz altındaki Atsu ile ilgili kahreden gerçek! Son saniyede golü atmasa her şey bambaşka olacaktıChristian Atsu

"TAM ANLAMIYLA TRAJEDİ"

Yaşananları trajedi olarak yorumlayan İlek, "Uçak bileti vardı; ama iyi oynayıp, golü attığı için gitmekten vazgeçti. Yaşadığı coşkudan sonra 'gitmeyeyim, burada kalayım' dedi. En mutlu olduğu gün de depreme yakalandı. Akşam 23.00'te uçağı vardı. İstanbul, sonrasında Fransa'ya gidecekti. Vazgeçti, tam anlamıyla bir trajedi oldu." şeklinde konuştu.

ATSU SON SANİYEDE GALİBİYETİ GETİRMİŞTİ

Süper Lig'in 23. haftasında Hatayspor, sahasında Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etmişti. Hatay'a galibiyeti getiren golü ise 90+7. dakikada Christian Atsu serbest vuruştan kaydetmişti. Gol sonrası Hatayspor cephesinde büyük bir sevinç yaşanmış ve başta Volkan Demirel olmak üzere tüm takım Atsu'yu tebrik etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Christian Atsu Kasımpaşa Hatayspor Türkiye Fatih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (5)

Hüseyin Taşkın GÜLER:

Allahım sen büyüksin. İnsanlığa bir daha böyle büyük afetler verme ya rabbim. Depremde Hayatlarını kaybedenlere rahmet diliyorum ya rabbim :(

66
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Enkaz başına ne bir yönetici nede başkan kimse gitmedi, resmen yalnız bırakıldı yardımcı antrenör ile Atsu

49
2
yanıtYanıtla
corci:

o yüzden bazen şer de hayır vardır. Hemen bir şeye üzülüp kahrolmayın.

28
9
yanıtYanıtla
gökhan yıldırım:

alakası yok, ölüm geldiği zaman ne bir saniye geri gider nede birsaniye ileri gider, o yüzden yazı kader diyeceksin

21
4
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Takdiri ilahi herkesin eceli kader planında daha doğmadan yazılmıştır . Allah tüm ölenlere rahmet eylesin . Bir hadislerinde peygamber efendimiz depremde ölenlerinde şehit hükmünde olduklarını söylemiştir .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title