Haberler

    Brezilya İkinci Maçına Çıkıyor

    2014 Dünya Kupası'na Hırvatistan galibiyeti ile başlayan Brezilya, A Grubu'ndaki 2. maçında Meksika'yı konuk ediyor.

    2014 Dünya Kupası açılış maçında Hırvatistan #39;ı 3-1 ile geçen Brezilya, ikinci maçında Meksika ile karşılaşıyor. Luis Felipe Scolari ve ekibinin en büyük hedefi galip gelerek grup liderliği yolunda büyük adımı atmak olacak.

    Ev sahibi Brezilya #39;da Hulk ile ilgili sakatlık endişesi sürüyor. Bacağından sakatlık geçiren yıldız oyuncu Hulk, idmanı yarım bırakmak zorunda kalmıştı. Hulk #39;un son durumunun yapılacak olan kontrollerden sonra netlik kazanacağı ancak çok ciddi bir durumun olmadığı ifade ediliyor.

    Scolari #39;nin önlem amaçlı olarak Hulk #39;u kenarda tutup Bernard ile başlaması muhtemel görünüyor. Bunun yanında hücum bölgesinde Neymar, Oscar ve Fred isimlerinin 11 #39;de başlaması kesin... Scolari #39;nin galip gelinen Hırvatistan maçındaki düzeni Hulk dışında bozmaya yeltenmesi beklenmiyor.

    İlk maçında Kamerun #39;u 1-0 ile geçen Meksika #39;nın da 3-5-2 sisteminden vazgeçmesi beklenmiyor. Takımın en büyük kozları Perelta, Guardado ve Aguilar gibi isimler olacak. Kamerun maçında sonradan oyuna giren giren Javier Hernandez #39;in 11 #39;de başlama ihtimali üzerinde durulsa da, teknik direktör Herrera #39;nın Kamerun 11 #39;ini bozması beklenmiyor.

    Önemli sayılar

    - Brezilya, tarih boyunca düzenlenen 20 Dünya Kupası finallerine de giden tek takım.

    - Brezilya, Dünya Kupası tarihinde toplam 68 galibiyet ve 213 golle her iki alanda da lider.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Luiz Felipe Scolari Hırvatistan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title