Haberler

Boluspor, Kocaelispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme:

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Kocaelispor'a konuk olacak Boluspor, teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Koşukavak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada takımın performansından memnun olduğunu ve Kocaelispor maçından iyi bir sonuç almayı umut ettiklerini belirtti.

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında 16 Eylül Cumartesi günü Kocaelispor'a konuk olacak Boluspor, hazırlıklarına devam etti.

Kırmızı-beyazlı ekip, Karaçayır Mahallesi'ndeki tesislerinde teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde teknik ve taktik ağırlıklı antrenman gerçekleştirdi.

Antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Koşukavak, Kocaeli'de zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Lige dört haftadır kazanamadıklarına ve bunun üzerlerinde baskıya neden olduğuna dikkati çeken Koşukavak, Kocaelispor maçıyla ilgili planlarını yaptıklarını, hayal ettikleri sonucu almayı umut ettiklerini ifade etti.

Koşukavak, ülkedeki takımların en büyük probleminin oyun modellerinin olmayışı olduğunu belirterek, "Bir oyun modeliniz olmadığı için transferi de tesadüflerle yapıyorsunuz. Gelen giden, deneme yanılmaya dönüyor iş. Şu an itibarıyla böyle bir şey deniyoruz ve olumlu yönde gidiyoruz. Keçiören maçında da takımın topu üçüncü bölgeye taşımasının, önceki maçlara göre daha iyi olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Ligde üç takımın küme düşeceğini hatırlatan Koşukavak, "İlerleyen zamanda ne yaşayacağız bilmiyoruz. Play-off'a kalmak istiyoruz. Asıl hedefimiz bu ama takıma formasyon anlamında birçok oyunu yerleştirmek istiyorum. Zaman kısıtlı ama çocuklar beni anlıyor. 10 gün çok kısa bir zaman bir takımda bir şeyleri yerleştirmek için. Bugüne kadar olan süreçten memnunum. Taktiksel anlamda bir açlıkları var. İlerleyen zamanda iyi işler başaracağız diye umut ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Yalçın Koşukavak Trendyol Boluspor Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title