Haberler

Boluspor, Kocaelispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme:

Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Ligdeki performansı şu ana kadar 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sınırlı olan Boluspor, antrenmanlarını teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde sürdürüyor. Maç, 16 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da Yıldız Entegre Kocaeli Stadı'nda oynanacak.

Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında karşılaşacağı Kocaelispor maçı için hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Teknik Direktör Turgay Altay ile yollarını ayıran ve takımın başına Yalçın Koşukavak'ı getiren Boluspor, çalışmalarını sürdürüyor. Karaçayır Mahallesi'nde bulunan kendi tesislerinde günde çift antrenman yapan kırmızı-beyazlı ekip, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde ligin 5. haftasında oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yalçın Koşukavak Yıldız Entegre Trendyol Boluspor Kocaeli Eylül Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title