Haberler

Bodrum FK, Erzurumspor maçına galibiyet serisiyle çıkacak

Güncelleme:

Geçen sezon Play-Off finalisti Bodrum Futbol Kulübü, Giresunspor'u deplasmanda yenerek 1. Lig'e galibiyetle başladı. Teknik direktör İsmet Taşdemir, bu sezonun daha zorlu geçeceğini belirtirken, takımın hedefinin 2'de 2 yapmak olduğunu söyledi. Deneyimli oyuncu Eren Albayrak ise hedeflerinin en iyisini yapabilmek olduğunu ifade etti.

Bodrum FK seriyi sürdürecek

VIDEO YOK

Fırat AKAY / BODRUM, (DHA)

GİRESUNSPOR'u deplasmanda 1-0 yenerek 1'inci Lig'de 2023-2024 sezonuna galibiyetle başlayan geçen senenin Play-Off finalisti Bodrum Futbol Kulübü, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Bu hafta evinde Erzurumspor Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek yeşil-beyazlılarda teknik direktör İsmet Taşdemir, değerlendirmelerde bulundu. Ligin geçen sezona göre çok daha zorlu geçeceğini belirten deneyimli teknik adam, "Bu sene geçen seneden biraz daha farklı ve zor bir lig olacak. Yaklaşık 10 takımın Play-Off ve şampiyonluk için ciddi bir şekilde kıyasıya yarışacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz hafta zorlu bir rakibe karşı oynadık. Amacımız 2'de 2 yapmak" dedi.

Takımın ilk haftadan kazanma arzusunu sahaya yansıttığını ifade eden Taşdemir, "Maçta ara ara kırıldık, pozisyon ise vermedik. Sıkıntılı bir maçtan son dakikada olsa galip gelmek güzel, oyun olarak çok memnun olmadığım bir maç oldu. Ancak oyuncularımızın son dakikaya kadar kazanma arzuları hoşumuza gitti. Bu ligde iyi oynayan, iyi kadro kuran ve iyi kadro kuracağı gözüken takımlar var. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Erzurumspor geçen sene zorlu bir mücadeleyi kazandı. Aynı oyuncu grubuyla devam ediyor. Erzurumspor birbirini iyi tanıyan futbolculardan kurulu. İyi bir takıma karşı zorlu bir mücadeleye çıkacağız" yorumunu yaptı.

EREN: ARTIK HEDEF TAKIMIZ

Bodrum FK'nın deneyimli oyuncularından Eren Albayrak ise ilk hafta maçlarının her zaman zor geçtiğini dile getirdi. Deplasmanda kazanarak başladıklarını hatırlatan sol bek, "Bu sene hedef takımız, çünkü geçen sene final oynayan takımız. Hedeflerimiz ilk etapta yapabildiğimizin en iyisini yapabilmek. İlk maçta galip geldiğimiz için mutluyuz, inşallah galibiyeti seri şekline getirip devam ederiz. İç sahada daha iyi mücadele ediyoruz, daha özverili oynuyoruz. Umarım bunu sahaya yansıtıp devam edebiliriz" cümlelerini kurdu. Bodrum FK'da Kenan Özer ve Musah Mohammed sakatlıklarından dolayı, Süleyman Özdamar da geçtiğimiz sezon Play-Off finalinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle Erzurumspor FK'ya karşı görev alamayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İsmet Taşdemir Giresunspor Futbol Bodrum Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title