Haberler

Beşiktaşlı Tolgay Arslan: Şampiyonlar Liginde Gruptan Çıkarsak Real Madrid Gelsin

Beşiktaş'ın son günlerde yıldızı parlayan oyuncusu Tolgay Arslan, Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmaları halinde Real Madrid'le karşılaşmak istediğini söyledi.

Beşiktaş'ta son dönemdeki performansıyla büyük beğeni toplayan Tolgay Arslan, Beşiktaş'taki geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"BEŞİKTAŞ'TAN AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediğini ifade eden Tolgay Arslan, "Ayrılmayı düşünmüyorum, Başkana böyle bir sinyal vermedim. Bu yüzden bonservisim kaç para eder diye de düşünmedim'' dedi.

Galatasaray'ın haftada bir maç oynadığı için avantajlı olduğunu söyleyen Tolgay, Milli Takım sürecini de anlatırken, ''Dünya Kupası'na gitseydik Milli Takım sürecim daha hızlı olurdu'' ifadelerini kullandı.

"HER MAÇI TEK TEK DEĞERLENDİRİYORUZ"

Tolgay Arslan dört maçlık kaybetme serisini nasıl sonlandırdıkları şu şekilde anlattı, "Kendimize güvendik, birbirimize inandık. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz ama saha içinde de göstermemiz gerekiyordu. İki zor deplasmandan iyi çıktık. Şimdi puan farkı 5'e düştü. Üç hafta sonra büyük bir maçımız var, Galatasaray'a karşı evimizde oynayacağız. Oralara kadar bakmıyoruz. Bizim maçlara tek tek bakmamız gerekiyor. Akhisarspor ile oynayacağız, daha sonra Porto maçı var. Biz böyle uzağa bakmayı sevmiyoruz, tabii ki şampiyon olmak istiyoruz. Uzun bir yol, zor bir yol. Her maçı tek tek değerlendirmemiz lazım."

"GALATASARAY'IN AVANTAJI HAFTADA TEK MAÇ OYNAMASI"

Beşiktaşlı taraftarların Galatasaray ile maçları olduğu için puan farkını 2 olarak görmelerine şakayla karışık cevap veren Tolgay Arslan, "Açık konuşmak gerekirse biz Galatasaray'a çok bakmıyoruz. Biz rakip olarak kendimizi görüyoruz. Maçlarımızı alırsak zaten şampiyon oluruz. Onlar haftada bir maç oynuyorlar, bu onlar için bir avantaj. Rahat rahat hazırlanıyorlar. Avrupa maçları tabii ki bizi yoruyor ama dediğim gibi biz Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye, Medipol Başakşehir'e çok bakmıyoruz. Futbolumuzu oynarsak kolay kolay kimse bizi yenemez" diye konuştu.

"TALİSCA'NIN POZİSYONUNDA DA OYNAYABİLİRİM"

Tolgay, Oğuzhan gibi bir oyuncu ile yarış içinde olmasını değerlendirirken, "Bir tek Oğuzhan ile rakip görmüyorum kendimi. Geçen sene son 4-5 maçı Atiba'nın pozisyonunda da oynamıştım. Oğuzhan'la yan yana oynamıştık. Galiba 5'te 5 yapmıştık ve farklı kazanmıştık. Talisca'nın pozisyonunda da oynayabilirim. Hoca nerede görev verirse orada oynarım" ifadelerini kullandı.

"BENİM ÖNCELİKLİ AMACIM GOL YEMEMEK"

Tolgay Arslan, "Ama gol atarsan öndeki futbolcular değil de sen daha çok konuşulmaz mısın?" sorusuna ise, ''Ben 6 ve 8 numarada oynuyorum. Benim maçtaki ilk hedefim gol yememek. İkinci hedefim topları çıkartmak, üçüncü hedefim asist yapmak ve sonrasında gol pozisyonu gelirse gol yapmak. Barcelona senede 100 tane gol atıyor, Iniesta 2 gol atıyor ama herkes Iniesta'yı konuşuyor. Ya da Modric'i, Busquets'i konuşuyorlar. Türkiye'de gol sayısına bakıyorlar" cevabını verdi.

"ÖNCE TAKIM KAZANSIN"

"Takımda herkesin görevi neyse onu bilmesi gerekiyor" diyen Tolgay, "İlk önce takım kazansın. Bizi son iki senede bu anlayış şampiyon yaptı. Ne benim ne Oğuzhan'ın ne de Atiba'nın ön plana çıkmak gibi bir düşüncemiz yok" diye konuştu.

"GRUPTAN ÇIKARSAK REAL MADRİD GÜZEL OLUR"

Başarılı oyuncu Şampiyonlar Ligi değerlendirmesini yaparken gruptan çıkmaları durumunda gönlünden geçen takımı da Real Madrid olarak açıkladı. Tolgay, "4 maçta 10 puan yaptık. Gruptan çıkmak istiyoruz. Tabii ki grubu geçersek en büyük takımlara karşı oynamak isteriz. Real Madrid güzel olur" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Beşiktaş Iniesta Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title