Haberler

Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan hazırlık maçında Sampdoria ile 1-1 berabere kaldı

Güncelleme:

Yeni sezon öncesi son hazırlık maçına Vodafone Park'ta çıkan Beşiktaş, İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik beraberlikle tamamlandı. Yeni transfer Weghorst, siyah-beyazlı formayla ilk golünü attı.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Avusturya ve İspanya'da kamp yaparak geçiren Beşiktaş, son hazırlık maçını ise taraftarının huzurunda oynadı. İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelen siyah-beyazlılar, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

YENİ TRANSFERLER İLK 11'DE BAŞLADI

Teknik Direktör Valerien Ismael, Sampdoria karşısında Ersin, Rosier, Welinton, Saiss, Oğuzhan Akgün, Kartal Kayra Yılmaz, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Rachid Ghezzal, Muleka ve Weghorst 11'ine şans verdi. İtalyan ekibi ise Audero, Bereszynski, Ferrari, Colley, Augello, Vieira, Candreva, Rincon, Sabiri, Leris ve Caputo 11'iyle sahaya çıktı.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan hazırlık maçında Sampdoria ile 1-1 berabere kaldı

İLK YARIYI SAMPDORİA ÖNDE KAPATTI

Beşiktaş karşılaşmaya hızlı başladı ancak pozisyonlardan yararlanamadı. Dakikalar 37'yi gösterdiğinde, kaleci Ersin'in önde olduğunu gören Sabiri, orta sahadan aşırtma bir vuruş yaparak Sampdoria'yı öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan hazırlık maçında Sampdoria ile 1-1 berabere kaldı

WEGHORST SİFTAH YAPTI

İkinci yarıda da baskılı oynayan Beşiktaş, üst üste pozisyonlar yakaladı ve aradığı golü de 65. dakikada buldu. Gedson Fernandes'in baskısı sonucu rakip yarı sahada topu kapan siyah-beyazlılarda Weghorst düzgün bir vuruş yaparak skora eşikliği getirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title