Haberler

Beşiktaş, Facebook'ta "Beter Olsunlar" Paylaşımı Yapan Çalışanı Kovdu

Güncelleme:

Vodafone Arena tribünlerine koltuk montajı yapan bir şirket çalışanı, Facebook'tan gelen stadın bitmediği yönündeki eleştirilere "Beter olsunlar" şeklinde yorum yapınca işinden oldu.

Beşiktaş camiasının sabırsızlıkla açılacağı günü beklediği Vodafone Arena'da yapılan bir paylaşım olay oldu. Tribünlere koltuk montajı yapan ve Fenerbahçeli olduğu öğrenilen Miray Çınar isimli şirket çalışanı, Facebook'tan gelen stadın bitmediği yönündeki eleştirilere "Beter olsunlar" şeklinde yorum yapınca siyah-beyazlı kulüp tarafından kovuldu.

"ARTIK STADIMIZA GİREMEYECEKTİR"

Beşiktaş Kulübü Basın Sorumlusu Rıdvan Akar, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sevgili Beşiktaşlılar, söz konusu kişi kovulmuştur. Artık stadımıza giremeyecektir" ifadelerini kullandı.


MONTAJ YAPAN ŞİRKET ÖZÜR DİLEDİ

Şok paylaşım sonrası şirketten yapılan açıklamada ise, "Şirketimizde kurumsal bağı bulunmayan stajerin bireysel sosyal medya hesabında yapmış olduğu haince ve çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajerlik sözleşmesi akşam 22:00 itibariyle fesh edilmiştir. Türkiyemizin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'den ve saygıdağer taraftarından özür dileriz. Saygılarımızla" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Facebook Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

enes esraMobil-ANDROID:

bir beşiktaşlı olarak konulmasını kınıyorum.bir insanın ekmegiyle oynanmamali gencligine verilseydi

6
50
yanıtYanıtla
övünç özer:

Şimdi o beter olsunnnnn

13
1
yanıtYanıtla
the end:

bjk küçük işlerle uğraşıyor. . ekmek parası nı kesmek ayıp. .

2
11
yanıtYanıtla
citizen:

Beşiktaş sizin küçük diye bildiğiniz karşı tarafın onuruyla bile oynanmasına izin vermeyen haysiyetli onurlu ve gurulu olduğu kadar da asil bir takımdır bunu fenere tombala çekti diye noumayı en parlak döneminde takımdan uzaklaştırdı ama fener ne yaptı en basitinden tümeri askerden kaçırmal için transfer ettiler onur bunun neresinde

yanıt3
yanıt3
blueice:

İşini yapmıyorsa kovun ama sosyal medyadaki yorumları nedeni ile kovmak saçma olmuş. O zaman bundan sonra sosyal medya ya da yazılı hiçbir yerde futbol muhabbetine girmemek lazım çünkü her futbol muhabbetinde benzer laflar ediliyor.

3
10
yanıtYanıtla
mert:

işini yapsın, ekmek paranı kazanan kişinin sanal alemden büyük bir camiaya laf atması doğrumu sence?

yanıt2
yanıt0
aliMobil-ANDROID:

kisisel goruslere dahi saygi duymayam alinterine ekmegini elinden almak hos degil

2
8
yanıtYanıtla
ali akmMobil-ANDROID:

insanin ekmek yediği yere biraz saygısı olur

9
1
yanıtYanıtla
Hak etmiş:

Hangi takımlı olduğunun önemi yok, ben mesala beşiktaşlıyım fakat iş gereğim icin FB ve GS formalarına dokunuyorum. gülüyorum espiri yapıyorum ama cıkıpda kötülemiyorum neden? çunkü işimiz bu, hem iş verenin hemde kendinin işinin ekmeğine yağ sürmeyeceksın. hak ettiğini bulmuş.

7
1
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaa:

iyi etmişler. . nankörlük. . o zaman gitsin fenerde çalışsın. . .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title