Haberler

Beşiktaş, Denizlispor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Haftasonu Denizlispor'un Cezası Nedeniyle İzmir'de, Denizlispor İle Karşılaşacak Olan Beşiktaş, Hazırlıklarını Sürdürdü.

Haftasonu Denizlispor`un cezası nedeniyle İzmir`de, Denizlispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Jean Tigana yönetiminde, Nevzat Demir Tesisleri`nde yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda siyah-beyazlı takımda tedavisi devam eden Serdar Özkan takımdan ayrı çalışırken, sağ alt adalesinde sertlik bulunan Mustafa Doğan ve midesini üşüten Ali Güneş katılmadı.

Milli takım kamplarında bulunan futbolcuların da yer almadığı antrenmanda çift kale maç sırasında Delgado ile çarpışan ve ayağına darbe Baki Mercimek çalışmayı yarıda bıraktı. Antrenman sırasında birbirlerine sert giren futbolcuları sık sık uyaran Tigana, 12 kişilik futbolcu grubunu ikiye böldü ve dar alanda maç yaptırdı.

Antrenman sırasında basın mensupları ile transfer konusunda sohbet eden Beşiktaş İdari Menajeri Ali Gültiken, transfer konusunda acelesi davranmayacaklarını ve panik yapılmaması gerektiğini belirterek,¨Ailton gitti gidiyor. Ondan boşalan yere Ricardinho`yu alacağız. Ricardinho birkaç gün sonra İstanbul`a gelecek. Nobre`nin Türk vatandaşlığına geçmesi halinde o kontenjanı da en iyi şekilde dolduracağız¨ dedi.

Bu arada Beşiktaş, yarın Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri`nde saat 18:00`de 2. lig A Kategoresi takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapacak. Maç basına kapalı oynanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title