Haberler

Beşiktaş'ta hayaller gerçek oluyor! Yeni hoca Ismael, rakipleri çok kıskandıracak

Güncelleme:

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Fransız teknik direktör Valerien Ismael, 1+1 yıllık sözleşmeye imzasını atacak. 46 yaşındaki Fransız hoca, performans atleti spor bilimcisi gibi profesyoneller ile İstanbul'a geliyor. Siyah-Beyazlılar'ın yaş ortalaması 24'ün altına düşecek, her maç minimum 125 km koşan takım yaratılacak.

Beşiktaş'ta sezonun üçüncü teknik direktörünün kim olacağı merakla bekleniyordu. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Valerien Ismael isminde fikir birliğine varıldı. Aslında Fransız teknik adamla olan anlaşma dün resmiyet kazanacaktı. Sportif direktör Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael için yönetimi ikna etmişti. Ancak duyurunun yapılması son anda yaşanan bir gelişmeyle ertelendi. Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez'den dünkü toplantı öncesinde bir hamle geldi.

Beşiktaş baştan aşağı profesyonelleşiyor! Yeni hoca Ismael, rakipleri çok kıskandıracak

İBRAHİM ÜZÜLMEZ OLMADI

Başkan Çebi ile görüşen İbrahim Üzülmez, "Ben Beşiktaş'ta 13 sene top koşturdum. Beş sene de kaptanlık yaptım. Beşiktaş'ta teknik direktör olmayı hak ediyorum. Gelirsem çok başarılı olurum, para pul konuşmam. Şenol Güneş'in yardımcısı da olabilirim" dedi. Başkan Çebi, bu talebi yönetim kurulu toplantısına taşıyacağını belirterek Üzülmez'den beklemesini istedi. Toplantıda ise İbrahim Üzülmez ismine sıcak bakılmadı ve Valerien Ismael'in 1+1 yıllığına göreve getirilmesine karar verildi.

Beşiktaş baştan aşağı profesyonelleşiyor! Yeni hoca Ismael, rakipleri çok kıskandıracak

PROFESYONEL EKİPLE GELİYOR

Beşiktaş'ın başına geçmeye hazırlanan Valerien Ismael'in yardımcıları da netleşmeye başladı. Fransız teknik adamın son dönemde yanından ayırmadığı isimlerden Adam Murray'nin tekrar Ismael ile çalışması bekleniyor. Türkiye gazetesinin haberine göre; Bununla beraber performans atleti olarak Jack Riley'in, Jonny Northeast'in de spor bilimi koçu olarak çalışacağı öğrenildi. 24 yaş altı futbolcu gruplarıyla çalışan Ismael'in takımları 124 km koşu mesafesinin atlına düşmüyor.

PROFESYONEL DÖNEM

Siyah-Beyazlı kulüpte futbol şubesi Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'ya bağlı. Yönetim kadrosu teknik ekibin işlerine karışmayacak, Valerien Ismael, profesyonel bir ekiple çalışacak. Altyapıda da baştan aşağı yenilenme süreci başlıyor.

Kaynak: Spor

Ahmet Nur Çebi Önder Karaveli Beşiktaş Haberler

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Yarım asırlık süt markasının fabrikası icradan satışa çıktı

Yarım asırlık süt markasının fabrikası icradan satışa çıktı

500

Yorumlar (1)

burakk:

Çok kıskandım hakikaten! Şey konu neydi?

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title