Haberler

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Rıza Çalımbay'ın İlk Antrenmanında Yanında Oldu

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımın başında ilk idmanına çıkan teknik direktör Rıza Çalımbay ile bir araya geldi. Çebi, 'İlk antrenmanında hocamızın yanında olmak istedim. Son güne kadar destek olacağımı kendisine ilettim' dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımın başında ilk idmanına çıkan teknik direktör Rıza Çalımbay ile bir araya geldi. Çebi, "İlk antrenmanında hocamızın yanında olmak istedim. Son güne kadar destek olacağımı kendisine ilettim" dedi.

Beşiktaş'ta teknik sorumlu Burak Yılmaz ile yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen teknik direktör Rıza Çalımbay, ilk antrenmanına çıktı. Başkan Çebi, siyah-beyazlıların yeni teknik direktörünü ilk idmanda yalnız bırakmadı.

Antrenman öncesi bir süre sohbet ettiği Çalımbay'a başarılar dileyen Çebi, ardından siyah-beyazlı takımın idmanını izledi.

Rıza Çalımbay'ın siyah-beyazlı camiaya şans getirmesini temenni eden Başkan Ahmet Nur Çebi, şunları kaydetti:

"Maalesef şansın yanımızda olmadığı, seçim atmosferi ve olumsuzlukların oyuncularımızı etkilediği bir dönemde, hiçbir koşul öne sürmeden, bu tür konuları takdirimize bırakan hocamıza başarılar diliyor, gelişinin camiamıza şans getirmesini temenni ediyorum. İlk antrenmanında hocamızın yanında olmak istedim. Son güne kadar destek olacağımı kendisine ilettim. Başarıya ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde hocamızın birlik ve beraberliğe katkı vereceğinden şüphem yok. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun."

BEŞİKTAŞ, BAŞAKŞEHİR MAÇINA HAZIR

Süper Lig'in 12'nci haftasında yarın sahasında Başakşehir FK ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Nevzat Demir Tesisleri'nde yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde çalışan siyah-beyazlılar, idmanda kondisyon ve taktik uygulamalar üzerinde durdu. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı Başkan Ahmet Nur Çebi de kenardan takip etti.

Beşiktaş, yarın Tüpraş Stadyumu'nda saat 16.00'da Başakşehir FK ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ahmet Nur Çebi Rıza Çalımbay Beşiktaş Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title