Haberler

    Beşiktaş'ta Medel ve Adriano Zorlu Genk Maçında Forma Giyemeyecek

    Güncelleme:

    Medipol Başakşehir maçında sakatlanan Gary Medel ve Adriano Correia, UEFA Avrupa Liginde oynanacak olan kritik Genk maçında forma giyemeyecek.

    Spor Toto Süper Ligde oynanan Medipol Başakşehir maçında sakatlanan Gary Medel ve Adriano, UEFA Avrupa Liginde oynanacak olan zorlu Genk maçında forma giyemeyecek.

    Teknik Direktör Şenol Güneş, listede yer almayan Atiba'nın da görev yapamayacağı UEFA Avrupa Ligi'nin kader sınavında orta saha kurgusunu değiştirecek. Necip'i defansif özellikleri nedeniyle ilk 11'de düşünen deneyimli hoca, Belçika ekibine karşı Oğuzhan veya Tolgay'a da şans tanıyacak.

    ATIBA DA KADRODA YOK

    UEFA Avrupa Ligi'nde Genk ile perşembe akşamı grubun belki de en kritik maçına çıkacak olan Beşiktaş'ta, Medipol Başakşehir karşılaşmasında sakatlanan Adriano ve Gary Medel forma giyemeyecek. UEFA listesine yazılmayan Atiba da zorlu müsabakanın kadrosunda yer almayacak.

    Teknik Direktör Şenol Güneş özellikle orta sahada yaşanan sıkıntılar nedeniyle kadroda mecburi değişiklikler yapacak. Medel, Atiba ve Adriano'nun yokluğu tecrübeli hocayı farklı alternatiflere yöneltecek.

    ŞENOL GÜNEŞ KADROYU DENGELİ KULLANMAYI PLANLIYOR

    Genk'e karşı Caner'in yanı sıra savunma yönü güçlü olması nedeniyle orta alanda Necip'i ilk 11'de oynatmayı planlayan Güneş, Medipol Başakşehir maçında dinlendirdiği Tolgay ve Oğuzhan'dan da yararlanmayı düşünüyor. Başakşehir karşılaşmasında ikinci yarıda görev verdiği Ljajic'e de Genk deplasmanında şans tanımayı planlayan Güneş'in, Demir Grup Sivasspor'la pazar günü oynanacak lig maçı nedeniyle kadroyu dengeli kullanacağı ifade edildi.

    Bu arada Genk maçının kadrosunda yer alamayacak olan Adriano'nun Sivasspor'a karşı forma giymesinin de zor olduğu öğrenildi. Başakşehir maçında sarı kart gören Medel de Sivasspor müsabakası öncesi cezalı duruma düşmüştü. Bu oyuncuların milli arada yoğun tedaviyle iyileşmeleri bekleniyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Başakşehir Gary Medel Beşiktaş Genk Spor Haberler

    500

    Yorumlar (15)

    KADIYA SORUN:

    BEŞLİK OLUP GERİ GELİN RUHSUZLAR ORMANCIYIDA FORVET OYNATSIN BATAN GÜNEŞŞŞ

    5
    5
    yanıtYanıtla
    ne önemi var:

    4 yerız hayırlı olsun

    3
    4
    yanıtYanıtla
    Zuhahaha:

    Yeni bir rekor gelecek inşallah :D

    1
    6
    yanıtYanıtla
    E 46:

    Şampiyonlar liginde hicbir zaman ulasamayacaginiz namağlup lider olarak çıkmak gibi mi tşk

    yanıt2
    yanıt1
    fikonun askerleri:

    4-5-6 banko yeriz diyorum

    5
    2
    yanıtYanıtla
    :

    8TAŞ BURDA 4 YEDİYSE ORDA 8TAŞ OLUR YİNE .

    2
    4
    yanıtYanıtla
    gerçeklerböyle:

    beşiktaşa 8 taş diyenlerin hepsi vatan haini ırkçılık yapan ayrımcı ve ayrımlaştırıcılıkla ugraşan kimseler siz de ne onur ne gurur yoktur ülkemizin bayragını göğsünde taşıyan paralı kimselere lakaplar takın takım insanların sevdiği ve para verip mutlu olmak istediği bir şey bu tarz yorumlar cahil ve çocuk işidir kin nefret dogrur birbirnizi sevmek yerine nefret edersiniz unutmayın her şeyde kul hakkı vardır bedava günaha koşma 10 binde yese Türk takımları bizimdir bitmiştir dua ile güzel olur h

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Polisan Sentetik Tinerleri:

    O zaman tinertaş diyelim . Bunada alınmazsını herhalde . Tinerciler olarak .

    yanıt0
    yanıt2
    SSS:

    renkliler fırsat bu fırsat nerdesiniz

    1
    2
    yanıtYanıtla
    sentetik:

    sizi takan mı var acaba :)

    yanıt3
    yanıt0
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title