Haberler

Basel'in hocası Vogel'in, Trabzonspor maçı öncesi oyuncularına yaptığı uyarı alkış aldı

Güncelleme:

UEFA Konferans Ligi'nde Trabzonspor'la karşılaşacak Basel'in hocası Heiko Vogel, maç öncesi yaptığı açıklamada yaşanan deprem felaketinden dolayı çok üzgün olduklarını söyledi. Vogel, "Futbol önemsiz bir mesele. Oyuncularıma yine söyleyeceğim, hiçbir şekilde gol sevinci yapılmayacak. Biz de bir bağış kampanyası yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nde yarın akşam saat 20.45'te İsviçre ekibi Basel'le karşı karşıya gelecek. Rakip Basel, oynanacak maç için Türkiye'ye geldi.

GOL SEVİNCİ YAPMAYACAKLAR

Basel'in hocası Heiko Vogel, Trabzonspor maçı için hiçbir motivasyonlarının olmadığını söyledi ve oyuncularına gol sevinci yapmaması için uyarıda bulundu.

Basel'in hocasından örnek davranış! Trabzonspor maçı öncesi basın toplantısında oyuncularını uyardı

"RAKİBİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ"

Trabzonspor'u yardım kampanyası için tebrik eden Vogel, "Futbol şu anda önemsiz bir mesele. Trabzonspor'un kampanyasını destekliyoruz, rakibimizi tebrik ediyoruz. Biz de bu kampanyayı destekliyoruz" dedi.

Basel'in hocasından örnek davranış! Trabzonspor maçı öncesi basın toplantısında oyuncularını uyardı

"BAĞIŞ KAMPANYASI DÜŞÜNÜYORUZ"

Rövanş için bağış kampanyası düşündüklerini söyleyen Basel'in hocası, "Yarınki maç önemsiz. Herhangi bir golde, oyuncularıma da söyleyeceğim, hiçbir şekilde gol sevincinin yapılmayacağını. Biz de bu konuda saygılı davranmaya gayret göstereceğiz. Oynamak zorunda olduğumuz bir karşılaşma, ekstra hiçbir motivasyonumuz yok. Rövanş karşılaşmasında bağış kampanyası yapmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Konferans Futbol Deprem Basel Basel Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Murat Vural:

Asrın felaketiyle uğraşırken 36000 ÖLÜM VARKEN Trabzonspor o maça çıkarlarsa yazıklar olsun . Hataylı birisi olarak benim için artık Trabzonspor yok hükmündedir !!! Futbol eğlence amaçlı yapılan bir oyundur . Kimsenin şuanda futbol izleyecek durumu yoktur !!!

4
23
yanıtYanıtla
M Key:

Trabzonspor'u günahım kadar sevmiyorum ama bu maça çıkmamayı istediler UEFA reddetti. men ya da büyük para cezası gibi cezalarla karşılaşmamak için mecburen oynayacaklar.

yanıt1
yanıt0
Murat Vural:

Futbolun önemsiz olduğunu düşünüyorsanız o maçı oynamayın o zaman. 35000 ölü var !!!

3
8
yanıtYanıtla
Ahmet Ispir:

helal olsun.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title