Haberler

Balıkesirspor'da Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

Teknik Direktör Ertekin: "Galatasaray maçındaki gibi Gençlerbirliği'nden de puan alırsak tahmin ediyorum ki öz güvenimiz artacak"

Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Balıkesirspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Galatasaray maçındaki gibi Gençlerbirliği'nden de puan alırsak tahmin ediyorum ki öz güvenimiz artacak" dedi.

Kırmızı-beyazlılar, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını, Ertekin gözetiminde Atatürk Stadı'nda gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Ertekin, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara deplasmanına puan veya puanlar almak için gideceklerini bildirdi.

Müsabakaya iyi konsantre olmak istediklerini belirten Ertekin, "Galatasaray maçındaki gibi Gençlerbirliği'nden de puan alırsak tahmin ediyorum ki öz güvenimiz artacak. Çalışmalarımız o yönde. Pazar gününü özlemle bekliyoruz. Çünkü kazandığımız her maç, öz güvenimizi artırıyor. Yani maç günlerini beklemek keyifli oluyor" diye konuştu.

Ankara'ya yarın hareket edeceklerini anlatan Ertekin, Gökhan Ünal'ın, sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği'ne karşı forma giyememe ihtimali bulunduğunu dile getirdi.

Kırmızı kartlar dolayısıyla iki oyuncusunun cezalı olduğunu ifade eden Ertekin, Türkiye Kupası 2. Turu'nda FBM Makina Balçova Yaşamspor'a elenmelerinin morallerini bozduğunu vurguladı. Bu maça iyi konsantre olamadıklarını söyleyen Ertekin, "İnşallah bundan iyi bir ders alırız" ifadesini kullandı. - Balıkesir

Kaynak: AA / Spor

İsmail Ertekin Balıkesirspor Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title