Haberler

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, Koçspor oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin borcunun 16-18 milyar lira civarı borcu olduğunu belirten Yıldırım, "Fenerbahçe, Koçspor oldu. Bu formadan falan ne kadar geliyor hangi reklamdan ne alıyor bu kulüp bilen var mı?" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, seçim vaatlerine dair açıklamalarda bulundu. Mevcut başkan Ali Koç'u da alan Aziz Yıldırım " Fenerbahçe, Koç spor oldu. Bu formadan falan ne kadar geliyor hangi reklamdan ne alıyor bu kulüp bilen var mı?" diye sordu.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde;

"BİZİM BIRAKTIĞIMIZDAN DAHA İYİ BİR DURUM YOK"

"190 milyon euro futbolcu ödemesi var. Bizim bıraktığımızdan daha iyi bir durum yok şuan... Ali Şen döneminde 28 milyon Euro borcu vardı, kulübü aldığımız zaman 2018 yılına denk getirirseniz 80 milyon euroya denk geliyor. Borç borç demekten sıkıldık sizlere ben size her ay açık açık önünüze maliyeti açıklayacağım. Fenerbahçe'nin en az 16-18 milyar borcu var. Mahkeme sürecinden dolayı bir gün iyi haber bir gün kötü haberden dolayı Fenerbahçe spor kulübüyle ilgilenemedik ve başarısız olduk sizlerde bizim fişimizi çektiniz. (Gülerek)

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, Koçspor oldu

"FENERBAHÇE, KOÇSPOR OLDU"

Fenerbahçe, Koçspor oldu. Bu formadan falan ne kadar geliyor hangi reklamdan ne alıyor bu kulüp bilen var mı? Biz kimle mücadele ettik? 3 Temmuz'la Fetö'yle... Bunlar kimle mücadele etti? Bizim için önce Fenerbahçe'dir. Başarılı olurlarsa bizim desteğimiz her zaman olacak Ali Koç yönetimine. Burada sadece güçlü kadro kurmakla olmaz diyolar ki bu sene Fenerbahçe'nin en iyi kadrosu Alex, Roberto Carlos, Gökhan, Ortega'lar çok sayarız biz hepsi yıldızdı. Bu seçimler bana zarar veriyor ama ben Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Eğer kazanırsak son yönetimim olacak. Bir sürü kongre üyesi var. Bu kulüp bir tek Aziz Yıldırım'la, Ali Koç'a mı kaldı? Ayıp gerçekten...

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, Koçspor oldu

"1 SENEYE 60 BİN KİŞİLİK STADIMIZ OLACAK"

"Nihat Özbağ çalışma yapıyor stadyum için, haftaya sizlere de göstereceğiz. 10 bin kişilik kale arkalarına büyütme geliyor. 1 seneye 60 bin kişilik stat elimizde olacak. Herkes biletini alacak, derneklerle kombine bilet konuşacağız. Gebze de alanımız var, 10 tane çim saha yapacağız. Stadı hem akustik olarak çok güzel hale getireceğiz hem de 60 bin kişi kapasiteye çıkaracağız. Stat eğer yine de yetersiz gelirse stadı yine aynı yerde yıkıp tekrar yaparız. Ama başka yere taşımayız.

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, Koçspor oldu

"BİZ SEÇİLMEZSEK BU YÖNETİM ALTI AY SÜRER"

Fenerbahçe başkanı yapamayacağı şey için söz vermemeli. Biz şampiyonluğa inanmayan birini başkan seçemeyiz. Biz şampiyon olacağız. Biz seçilmezsek bu yönetim en fazla altı ay sürer. Birbirlerine girerler. Bu seçim, Fenerbahçe'yi kendisi için kullananlara, Fenerbahçe için var olanların seçimi olacak. Biz Fenerbahçe için varız.

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, Koçspor oldu

"1959 ÖNCESİ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİN MAHKEMEYE GİDECEĞİZ"

"Önce şampiyonluk sayısını 19'dan 20'ye çıkaracağız. Sonra 21-22... Sonra 1959 yılı öncesi şampiyonluklar konusu için belgelerle mahkemeye gidip oradan sonuç çıkaracağız. Federasyon bu işi çözemez."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Spor Futbol Spor Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

500

Yorumlar (5)

Barış O. B.:

Fenerbahçe için tek çare Aziz Yıldırım ve yönetimidir!

59
13
yanıtYanıtla
Hasan Kastamonulu:

Yetti bu 1959 öncesi. hikayesi defalarca reddilmesine rağmen. 2000 yılında uygulamaya giren yıldız statüsüne yıldız takmaya hak kazanan tum kulüpler uymuş. Yıldız takmaya devam etmiştir. Ne hikmetse Galatasaray Yıldız sayısını artırınca itiraz etmiştir. Bir milad ilan edilmiş ve kabul edilen bu statü bir türlü şampiyon olamayan Fenerbahçe tarafından gündeme getirilmektedir. Başarısız yönetimler şampiyon olmak yerine, bak ben 5.yıldızı taktım. En büyük Fenerbahçe deme derdine düşmüştür.

44
19
yanıtYanıtla
MUHAMET KİNG:

38 maç oynayıp emek harcamak nerede üç beş maç oynayıp hak istemek nerede herkes için adalet diyorsak zora girdiğinde bu tür utanç şeylere başvurucağımıza halkımızla şampiyon olalım

yanıt10
yanıt5
Murat Celik:

doğruya doğru Koç Spor oldu Koç sporunda tek hedefi cumhurbaşkanı

39
8
yanıtYanıtla
Siranuş Nermer:

?? he doğru demiş, heryer Otokoç oldu ??

10
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title