Haberler

Attığı gol sonrası rakibi ile dalga geçmek için sahada çim yiyen Iraklı forvet ağır bedel ödedi

Güncelleme:

Iraklı futbolcu Aymen Hussein, Asya Kupası Çeyrek Final maçında rakip Ürdünlü futbolcuları alaya alarak çim yemeye başladı. Hakem, bu davranışı nedeniyle Hussein'e kırmızı kart gösterdi. 10 kişi rakibi karşısında Ürdün, uzatma dakikalarında attığı iki golle maçı 3-2 kazandı. Iraklılar, rakiplerinin benzer bir kutlama yaptığını, ancak hakemin kart göstermediğini belirterek tepki gösterdi.

Irak ve Ürdün arasında oynanan Asya kupası Çeyrek Final maçında, Iraklı forvet Aymen Hussein takımını 2-1 öne geçirdiği gol sonrası, daha önce çim yiyerek gole sevinen Ürdünlü futbolcular ile dalga geçmek için diz çöküp çim yemeye başladı.

ÜRDÜN UZATMALARDA 2 GOL BULDU

Maçın hakemi bu davranışı centilmenliğe aykırı olarak değerlendirip Hussein'e ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterip oyundan attı. Hussein'nin kırmız kart görmesi takımının turnuvadan elenmesine sebep oldu. Ürdün maçın uzatma dakikalarında iki gol atarak maçı 3-2 kazanırken, Irak turnuvadan elendi.

"KIRMIZI KART OYUNUN GİDİŞATINI DEĞİŞTİRDİ"

Maç sonrası Irak tarafı, Ürdünlü futbolcuların da attıkları gol sonrası topluca oturup çim yediklerini fakat hakemin kart göstermediğini söyleyerek tepki gösterdi. Maç sonrasında Irak teknik direktörü Jesus Casas, "Kırmızı kart oyunun gidişatını değiştirdi. Her turnuvada oyuncular gol attıklarında kutlama yapar. Hakem böyle bir sebeple kırmızı kart vermemeliydi" dedi. Casas, hakemin kararının, skoru korumak için savunma değişiklikleri yapma şanslarını ellerinden aldığını da ekledi.

İşte o gol sevinci:

Attığı gol sonrası rakibi ile dalga geçmek için sahada çim yiyen Iraklı forvet ağır bedel ödedi

Attığı gol sonrası rakibi ile dalga geçmek için sahada çim yiyen Iraklı forvet ağır bedel ödedi

Kaynak: SonDakika.com / Spor

Ürdün Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

mevlüt acar:

Aynı hareket Türkiye futbol spor müsabakalarında olsa hakem umursamayacağı için, çim yiyen futbolcuya su ikramda bulunur

58
2
yanıtYanıtla
Sabahattin Polat :

Müslümanların sevinmesi bile değişik, ot yiyenini daha önce hiç görmemiştim.

39
16
yanıtYanıtla
Fyjh Rfhjh:

Hakem haksızlık yaptı ırak şuan maçı keybetmişse hakemin yüzündendir ama bildiğim tek bir şey var kimsenin ahı kimsede kalmaz

3
10
yanıtYanıtla
süleyman koç:

kardeşim futbolcu sevinmemiş.. o bölgede ekonomik olarak sıkıntı çeken insanları tiye almış yanı siz hayvansınız ot yiyorsunuz imasında bulunmuş.. bir halkı komple aşağımamış

yanıt19
yanıt1
Murat Alemdar:

Haber yalan arkadaslar OT neden Yasin yerde Yemek yer gibi yapti rakiblerine karsik Verdi Mac izlerseniz anlarsiniz Adam milyoner nerden OT Yesin akil var ??

1
1
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

hayvan acikmis otluyor ne var bunda büyütecek sporcunun ahlaklisi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title