Haberler

Dünyayı şaşırtmaya devam ediyorlar! Arjantin'i yenen Suudi Arabistan'da bir çılgın karar daha

Güncelleme:

Arjantin'i mağlup eden Suudi Arabistan'da geçtiğimiz günlerde Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ülke genelinde resmi tatil ilan etmişti. Prens Selman futbolculara şimdi de Rolls-Royce marka araç hediye etmeye karar verdi.

Dünya Kupası'nda Arjantin'i geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup eden Suudi Arabistan'da çılgın kararlar devam ediyor. Veliaht Prens Muhammed bin Selman, galibiyet nedeniyle ülkede resmi tatil kararı almıştı.

SÜRPRİZLER DEVAM EDİYOR

Tatil kararıyla tüm dünyayı şaşırtan Suudi Arabistan'da futbolcular için de büyük bir hediye düşünüldü. Prens Selman, son kararıyla yine şaşırttı.

Arjantin'i yenen Suudi Arabistan'da şaşırtan kararlar devam ediyor!

DEV HEDİYE

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Salman, Arjantin'i yenen Suudi Milli Takımı oyuncularına Rolls-Royce hediye etmeye karar verdi.

GRUP SONU MERAK EDİLİYOR

Arjantin'i yenen Suudi Arabistan'da gruptan çıkma hayalleri kuruluyor. Suudi Arabistan'ın gruptan çıkması halinde verilecek kararlar şimdiden merak konusu oldu.

ARACIN DEĞERİ 1 MİLYON 200 BİN DOLAR

Prens Selman'ın hediye edeceği araçların fiyatı ise 1 milyon 200 bin dolar civarında. Suudi Arabistan'ın futbolcuları bu hediyeyle adeta servet sahibi olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Lionel Messi Arjantin Katar Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (5)

Comolokko61:

Yağı bol bulmuş..

61
4
yanıtYanıtla
Ali TIMUR:

Oda biseymi bizim topcular biaey basaranadan swrvet sahibi oldular, adamlar en azından hem turnuvaya katıldı hemde fifa nin messi aşkıyla türü geçmesini çok istwdigi arjantin yendi . Grip dan çıkmasa ne olur ki

49
4
yanıtYanıtla
Kızılelma Türküsü:

Nolacak para bol mislümanlar olarak hac umre paralarımız bu zındıkların eline gidiyor bunlarda yağı bol bulup heryerine sürüyor

30
8
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Aracın değerini tl cinsinden hesaplayabilen var mı? :/

12
2
yanıtYanıtla
Kinyas Timur :

Daha kaç yıl önce Arabistan’da futbol günah diye yasaklanmıştı. Nerdeeeen nereye.

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title