Haberler

Arda ve hakem arasında tansiyon neden yükseldi? İşte koridorda yaşanan o kavga

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcular, Başakşehir maçının bitişiyle Zorbay Küçük'le tartışma yaşadı. Kaptan Arda Turan'ın maç yönetimiyle ilgili eleştirisine Küçük'ten olay cevap geldi. Galatasaray'ın iddiasına göre hakem Küçük, "Ne yapacaksın, bana ayakkabı mı fırlatacaksın" cevabını verince ortalık gerildi.

Süper Lig'de Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından tansiyon daha da yükseldi. Soyunma odası koridorlarında futbolcular ve hakem Zorbay Küçük arasında sözlü tartışma yaşandı. Başrol isimler Arda ve Zorbay Küçük oldu. Arda ve Zorbay Küçük arasında yaşananları yardımcı antrenör Necati Ateş basın toplantısında anlattı.

Arda ve hakem arasında koridorda tansiyon yükseldi! İşte o skandal sözler

İşte Necati Ateş'in açıklamaları:

"HİZMETLERİ ALTINDA EZİLİRSİN"

"Arda maç bittikten sonra itirazda bulundu. Kaleciye niye bu kadar geç sarı kart gösterdiniz hocam demiş. O da 'Ne yapacaksın, ayakkabı mı fırlatacaksın bana da' dedi. böyle bir hakem bu kelimeyi nasıl kullanır. bu kelimeyi kullanma hakkına sahip değilsin. Arda Turan'ın Türk futboluna, Galatasaray'a verdiği hizmetler altında ezilirsin.

"DÜDÜK ASTIRILDI"

TFF'ye kendisi için şikayette bulunacağız. Oyuncu ve teknik adamla diyaloglara giriyorsan, bu yüzden geçmişte düdükleri astırılan hakemler oldu. Her türlü şikayetimizi yapacağız. Bugünü yaşamak acıydı, çok üzüldüm Türk futbolu adına."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fatih Terim Necati Ateş Galatasaray Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

Resul Altıntaş:

Arda kim hakeme hesap soruyor. Alıştınız her şey yıllarca lehinize işlemesine. Siz Galatasaray iseniz adam olup Galatasaraylı gibi hareket edin. Ukalalık yaparsan karşılığı olur. Hakemler sizin oyuncağınız değil

27
52
yanıtYanıtla
Brütüs:

Haftaya da önemli maça verilir. Ben alıştım. Normal yani. Bir hakem böyle diyaloglara giremez

20
24
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title