Haberler

Antalyaspor'dan Fenerbahçe maçı öncesi görülmemiş açıklama: Puansız göndereceğiz

Güncelleme:

Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Antalyaspor'dan maç öncesi çok konuşulacak bir açıklama geldi. Akdeniz ekibinin Başkanı Sinan Boztepe, "Hedefimiz Fenerbahçe'yi puansız göndermek. Fenerbahçe şampiyonluk için oynuyor ama karşılarında da güçlü bir Antalyaspor var. Onlar için kolay bir maç olmayacak" dedi.

Süper Lig'in 24. haftasında lider Fenerbahçe ile evinde karşılaşacak Antalyaspor'dan mücadele öncesi çok konuşulacak bir açıklama geldi.

"HEDEFİMİZ FENERBAHÇE'Yİ PUANSIZ GÖNDERMEK"

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, AA muhabirine, yaptığı açıklamada, "Antalya'ya güçlü bir takım gelecek ama biz de güçlü bir şekilde onları bekliyor olacağız. İlk devredeki maçta iyi bir oyun çıkarmıştık. İnşallah bu maçta da başarılı bir oyun çıkartacağız. Hedefimiz Fenerbahçe'yi puansız göndermek. Fenerbahçe şampiyonluk için oynuyor ama karşılarında da güçlü bir Antalyaspor var. Onlar için kolay bir maç olmayacak." diye konuştu.

EN SON GALATASARAY'A YENİLDİLER

Ligde son iç saha mağlubiyetini 8. haftada Galatasaray karşısında 2-0'lık skorla yaşayan Akdeniz ekibi, 10. haftada RAMS Başakşehir'i 1-0, 11. haftada Beşiktaş'ı 3-2 yendi. Ligin 13. haftasında Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, 15. haftada VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-1 yendi. Akdeniz ekibi, 17. haftada Kasımpaşa, 19. haftada ise Corendon Alanyaspor ile golsüz berabere kaldı. Trabzonspor ile 20. haftada 1-1 berabere kalan Akdeniz ekibi, 22. haftada da rakibi EMS Yapı Sivasspor'u 2-1 yendi.

Haberler.com / İsmail Elal - Spor

Antalyaspor Fenerbahçe Akdeniz Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500

Yorumlar (26)

Yunus Deliorman :

Fenerbahçeye karşı Aslan kesilin GS ye gelince mıymıymıy

214
122
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

aynen sivas,çrize konya, istanbul,bjk vekköyde 3lü savunma ile çıkan hatay, agücü maçında golde kafasını eğen defans, gs ye karşı panter olan sivas hatay istanbul konya kalecileri fb de kedi:) yersen:) son maçlar istanbul ve gfk gs maçında otobüs çekti defansa. 5 top direkten döndü.

yanıt63
yanıt66
Ş K:

3 puanı alıp döneceğiz. Bizde Fenerbahçeyiz.

169
86
yanıtYanıtla
süleyman koç:

işmine bakınca ŞiKe ci diye okudum..siz fener bahçesiniz doğru

yanıt32
yanıt74
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

GS'ye gelince de rakibimiz değil onlar şampiyonluğa oynuyor dersiniz.

138
71
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

aynan sivas, hatay, pendik, istanbul, konya maçlarında febeye dedikleri gibi:) gs ye gelince 11 kişi defans yapanlar kköyde 3lü savunma ile çıkıyorlar. Komedi goller yiyorlar:)

yanıt35
yanıt51
YİĞİT TÜRKALP:

NERENDEN UYDURUYON KERCAN

yanıt19
yanıt15
DENIS SCHLEGEL:

bir antalyalı olarak inşallah antalya 5 yer

112
71
yanıtYanıtla
süleyman koç:

isme bak çay demle...kardeş karıştırma sen turistsin..

yanıt17
yanıt16
Şükrü ŞEN:

Özünde mantıklı bir açıklama. Hiçbir takım kaybetmek için sahaya çıkmaz. Ama aynı açıklamayı şampiyonluk iddiası olan GS maçından önce de yapmalarını bekliyoruz.

92
16
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title