Haberler

    Amrabat Övgü Topluyor

    Malaga'nın Galatasaray'dan kiraladığı Nordin Amrabat övgü almaya devam ediyor.

    İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Malaga'nın Galatasaray'dan kiraladığı Nordin Amrabat, gösterdiği performansla İspanyol basınının beğenisini topladı.

    Ligin 9. haftasında Rayo Vallecano'yu 4-0 yendiği maça ilk 11'de sahaya çıkan ve bir gol atan Ambarat, başarılı performansıyla dikkatleri çekti.

    Marca gazetesi, Malaga-Rayo Vallecano maçıyla ilgili verdiği haberde Amrabat'ı öne çıkararak, "Her gol pozisyonuna katıldı. Daha fazlasını da yapabilirdi" diye yazdı. "Amrabat'ın eğlence yeri" başlığı altında yapılan yorumda ise "Amrabat, Malaga'nın altyapısından yetişmiş genç futbolcular Samu Castillejo, Juanmi ve Samuel'i arkasına alarak Rayo'yu oyuncakları yaptı" değerlendirmesi yapıldı.

    İspanyol resmi haber ajansı EFE de Fas asıllı futbolcunın performansıyla ilgili, "İyi futbolu ve sonsuz mücadelesi La Roselada Stadı'nda kimseyi hayal kırıklığına uğratmıyor. Her gol pozisyonuna katılıyor ve takıma sürat veriyor" ifadeleri kullanıldı.

    Bu arada Malaga kentinde yayımlanan yerel gazete Diario Sur'un internette yaptığı oylamada, Malaga'nın bu sezon gösterdikleri performanslara göre en değerli oyuncular kaleci Kameni,  Sergio Sanchez, Camacho ve Amrabat seçildi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Nordin Amrabat Rayo Vallecano Galatasaray Malaga Spor Haberler

    TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

    TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

    Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

    Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

    Bakmadan Geçme

    Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

    Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title