Haberler

Aliağa Petkimspor, Markel Starks'ı kadrosuna kattı

Güncelleme:

Aliağa Petkimspor, MoraBanc Andorra forması giyen Markel Starks'ı transfer ettiğini duyurdu. Starks, takımın başarısı için mücadele edecek.

Aliağa Petkimspor, son olarak MoraBanc Andorra forması giyen 32 yaşındaki oyun kurucu Markel Starksi'yi kadrosuna kattığını duyurdu.

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Aliağa Petkimspor, kadrosunu güçlendirmek için kollarını sıvadı. İzmir ekibi, son olarak MoraBanc Andorra forması giyen 32 yaşındaki oyun kurucu Markel Starksi'yi kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Ligimizde daha önce sırası ile 2021-2022 sezonu Fenerbahçe Beko ve 2022-2023 sezonunda Darüşşafaka forması giyen Markel Starks, sezonun geri kalanında takımımızın başarısı için mücadele edecek" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan İzmir ekibi, Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon aldığı 6 galibiyet 7 mağlubiyetle puan tablosunda 7. sırada yer alıyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Andorra Markel Aliağa Basketbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title