Haberler

Ali Koç ile PSG Başkanı Nasır el-Halifi'den taraftarı heyecanlandıran kare! Bomba transfer için buluştular

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Paris Saint-Germain Başkanı Nasır el-Halifi ile bir araya geldi. İkilinin fotoğrafı sosyal medyayı sallarken, Renato Sanches transferi için görüşüldüğü konuşuluyor.

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, yeni sezon için çalışmalara başladı. Sarı-lacivertlilerin ilk hedefi Renato Sanches.

SANCHES TRANSFERİ KONUŞULDU

Yeni sezonda takıma dünyaca ünlü futbolcuları katmaya hazırlanan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Paris Saint-Germain Başkanı Nasır el-Halifi ile buluştu. İkilinin, Renato Sanches transferi için görüştüğü konuşuluyor. Ali Koç ve Nasır el-Halifi'nin çektirdiği fotoğraf sosyal medyada taraftarı heyecanlandırdı.

Ali Koç ile PSG Başkanı Nasır el-Halifi'den taraftarı heyecanlandıran kare! Bomba transfer için buluştular

27 MAÇA ÇIKTI

Renato Sanches bu sezon PSG formasıyla 27 maça çıktı. 25 yaşındaki Portekizli yıldız, bu karşılaşmalarda 2 gol atma balarısı gösterdi. Sanches'in piyasa değeri 20 milyon euro.

Ali Koç ile PSG Başkanı Nasır el-Halifi'den taraftarı heyecanlandıran kare! Bomba transfer için buluştular

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Fenerbahçe Ali Koç Paris Nasır PSG Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Aykut Mert:

bırak bu ayakları Koç. taraftarın gazını almak için girme bu toplara. artık yemiyoruz. bir an önce kurmaylarını da ve takımın yakasından düş. bıktık senden. ne utanmaz bir adamsın sen. 5 yılda nefret ettirdin kendinden. tarihe lanet başkan olarak geçeceksin.

29
6
yanıtYanıtla
Ahmet Sağlam:

Sen ancak GALATASARAY İLGİLENDİGİ FUTBOLCULARİ ALİRSİN BU KADAR CAPSİZSİN VE BAŞARISIZ SİN KENDİ FİKRİN VE AKLİN HİC YOK.

16
5
yanıtYanıtla
slim shady:

adam kulübeden çeke çeke renato sanches i çekmiş. Hiç beğenmediğim bir oyuncu.

9
6
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Yine gidecek boşuna kulübün paraları...

11
2
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

wow ne büüyk yildiz gelmekde olan .....birakin palavralari da istifa edin artik yüzsüzler

9
3
yanıtYanıtla
Halil çağrı Çevik:

Yahu ne tranferi yine borsa yapio faiz lobisi ali koç

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title