Haberler

Akhisarspor'da korona kabusu sürüyor

Güncelleme:

TFF 1'inci Lig'de 3 aylık ara sonrası Altay'la oynadığı ilk maça 1 gün kala kulüpte teknik direktör Yılmaz Vural ve 3 futbolcu dahil 12 ismin koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla sarsılan Akhisarspor'da sıkıntılar devam ediyor.

TFF 1'inci Lig'de 3 aylık ara sonrası Altay'la oynadığı ilk maça 1 gün kala kulüpte teknik direktör Yılmaz Vural ve 3 futbolcu dahil 12 ismin koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla sarsılan Akhisarspor'da sıkıntılar devam ediyor. Moral çöküntüsü yaşayıp eksik çıktığı maçta aldığı 3-1'lik mağlubiyetle sarsılarak ilk 2 hayallerine uzak kalırken Play-Off'u bile riske atan Akhisar, en az 2 maçta daha Yılmaz Vural ve testi pozitif çıkan Burhan Eşer, Ergin Keleş ile Vrsajevic'ten yoksun olacak. Bütün sezonun emeğini tek günde yaşadığı kabusla riske atan yeşil-siyahlılarda Akhisar Devlet Hastanesi'nde 14 günlüğüne karantina altına alınan Vural ve 3 futbolcu bu periyotta iyileşmezlerse 28 Haziran'da iç sahada oynanacak Cesar Grup Ümraniyespor ve 2 Temmuz'daki İstanbulspor deplasmanını kaçıracak.

Son 6 maçın 3'ünde Vural ve 3 yıldızından yoksun olma korkusu yaşayan Akhisarspor'da bu hafta Ümraniye karşısında Altay maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Cocalic, sakatlıkları süren Alperen, Muhammet Reis ve Hasan Ali forma giymeyecek. Defans hattında Vrsajevic'in karantinada olması, Alperen'in sakatlığının üzerine Cocalic'in de cezalı duruma düşmesi teknik heyeti çok zorlayacak. Yılmaz Vural, 3 futbolcu ve karantina altındaki diğer çalışanlara ilaç tedavisinin ardından tekrar test yapılmasını bekleyen yönetim, üst üste 2 test sonucunun negatif çıkıp hocası, futbolcuları ve çalışanlarına daha erken kavuşmayı umut ediyor. Akhisarspor'da Ümraniyespor maçından 2 gün önce cuma günü yapılacak zorunlu koronavirüs testinde başka futbolcularda daha virüs çıkmasından da endişe ediliyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yılmaz Vural Altay Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title