Haberler

    Volkan Demirel, Akhisar Maçında Sahada Olacak

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de 3 maçlık cezasını tamamlayan Volkan Demirel, Mert Günok'tan kaleyi devralarak Akhisar maçında sahadaki yerini alacak.

    Volkan Demirel’in Süper Kupa Finali sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle aldığı 3 maçlık cezanın ardından sezonun ilk üç haftasında kaleyi koruyan isim Mert Günok’tu... İlk hafta oynanan Karabükspor karşılaşmasında yediği 2 golün ardından diğer iki mücadelede kalesini rakiplere kapatan Mert, gösterdiği performansla da adından söz ettirdi.

    VOLKAN GERİ DÖNÜYOR

    Kalenin yeni sahibi olabileceği yönünde yorumlar ortaya çıkarken, cezası sona eren Volkan Demirel, 4. haftadaki Akhisar sınavında hocasının ilk tercihi olacak. Altyapısından yetiştiği Fenerbahçe’de A takımı ile 7. sezonuna giren 25 yaşındaki Mert’e ise tekrar kulübe yolu gözükecek.

    MERT İÇİN SORUN YOK

    Her sezon öncesi ismi birçok kulüple anılmasına rağmen Sarı-Lacivertliler’de kalmayı tercih eden ve kalenin ilk adayı olmayı hedefleyen Mert Günok’un, teknik heyeti en çok mutlu eden tavrı ise her zaman ilk 11’de oynayacakmış gibi çalışması... Yedek kalmayı sorun yapmayan yıldız file bekçisi, antrenmanlarda eksiksiz bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.


    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Volkan Demirel Fenerbahçe Mert Günok Akhisar Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    UEFA CAS:

    Hazır maçlardaki tansiyon düşmüşken, gelmese daha iyiydi. . Gerçi limoncu Ilhan la yaramaz mahmut varken saha dışı tansiyon tekrar yükseliyor. . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title